Libnet.ro
UNICEF

08:45

Inflatia in zona euro s-a mentinut la 0,2% in iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia in zona euro s-a mentinut la 0,2% in iulie

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la 0,2% in iulie, similar cu nivelul inregistrat luna precedenta, conform estimarii preliminare publicate, vineri, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Romania, incotro? Cu sau fara zona euro

Criza din Grecia a reusit sa convinga pe toata lumea ca nu este de dorit sa intri in zona euro oricand si oricum. Mai putin pe romani, se pare, cel putin asa arata Huffington Post zilele trecute, impresionata de faptul ca interesul romanilor pentru zona euro a ramas relativ acelasi, in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat cu zona euro in ultima perioada.

Christine Lagarde: Redresarea economiei mondiale este fragila si exista riscuri globale la orizont. Zona euro a depasit perioada dificila

Redresarea economiei mondiale este fragila si exista riscuri globale la orizont, a avertizat miercuri directorul general al FMI, Christine Lagarde, aceasta subliniind ca zona euro a depasit perioada dificila, in.

Alexis Tsipras: Am avut planuri de urgenta pentru eventualitatea iesirii Greciei din zona euro

Premierul grec Alexis Tsipras a admis ca Executivul de la Atena a avut planuri de urgenta pentru o posibila iesire a tarii din zona euro, insa a respins acuzatiile potrivit carora ar fi fost pregatita.

Statele din zona euro ar trebui sa poata intra in faliment

Consiliul inteleptilor din Germania - alcatuit din cei mai buni economisti ai tarii, care sfatuiesc Guvernul de la Berlin - s-a declarat in favoarea crearii unui mecanism de insolventa suveran pentru statele din zona euro, prin care acestea pot, in ultima instanta, sa paraseasca blocul monetar, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )