Libnet.ro
UNICEF

13:31

Au inflorit cei mai frumosi ciresi din lume. Imagini de senzatie - VIDEO

Antena3 Antena3,
Au inflorit cei mai frumosi ciresi din lume. Imagini de senzatie - VIDEO

Daca in Romania a fost pusa pe tusa in unele zone, in Japonia primavara face spectacol prin intermediul celebrilor ciresi din Sakura. Iata mai jos un video. continuă pe Antena3

Cel mai neprietenos oras din lume se afla la 1.444 km de Romania: aici mergi doar daca vrei sa descoperi destinatia asa cum este ea

Moscova este cel mai mai neprietenos oras din lume intr-un sondaj realizat de site-ul TravelandLeisure. com , care a intrebat turistii unde au intalnit cei mai primitori si dispusi locuitori sa ii ajute. Asa ca, teoretic, am putea spune ca in capitala.

Jeniffer Aniston, desemnata Cea mai frumoasa femeie din lume de revista People

Actrita Jeniffer Aniston a fost desemnata de revista People drept Cea mai frumoasa femeie din lume' in 2016, la diferenta de 12 ani dupa ce a mai avut aceasta onoare. Vedeta de 47 de .

Cel mai batran caine din lume a murit

Cel mai batran caine din lume, ciobanescul australian Maggie, a murit. Anuntul a fost facut de Brian McLaren, stapanul lui Maggie, scrie The Independent. Avea 30 de ani si inca.

Credea ca este cel mai norocos barbat din lume, dar acum isi blesteama zilele. Niciun medic nu poate trata problema iubitei lui

Sami Walton, o tanara de 29 de ani din Marea Britanie, se confrunta cu o problema extrem de grava, care ii afecteaza grav viata personala, dar si pe cea profesionala. Tanara si-a pierdut.

Lista celor mai eleganti barbati din lume: Care sunt celebritatile cele mai apreciate pentru stilul vestimentar

Actorii Ryan Reynolds, Idris Elba, Eddie Redmayne si cantaretul hip-hop Drake se numara printre cei mai eleganti barbati din lume in 2016, potrivit unei liste anuale intocmita de jurnalistii revistei GQ.

Cel mai bun antrenament din lume

Industria fitness-ului este in plina ascensiune. Saptamanal apar noi metode si exercitii care promit iluzia trupului perfect. insa un antrenament a devenit evergreen - cel cu propria.

Jennifer Aniston, considerata cea mai frumoasa femeie din lume in 2016: actrita a dezvaluit secretele prin care se mentine in forma la 47 de ani

Actrita americana Jennifer Aniston, in varsta de 47 de ani, a primit din partea revistei People titlul de cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2016.

Cei mai instariti primari din Romania. Edilul din Prahova a carui bogatie nu incape in declaratia de avere

Adrian Balanescu, actualul primar, din 2012, al comunei prahovene Plopu, si candidat, din partea PNL, la un nou mandat, are atat de multe proprietati incat rubricile standard din declaratia de avere nu sunt suficiente pentru a trece toate proprietatile.

Cei mai bogati candidati la Primaria Alba Iulia: case, terenuri si masini. Potor are datorii, Hava conturi grase in banci

Dintre candidatii anuntati pentru Primaria Alba Iulia, cei mai instariti sunt primarul in functie Mircea Hava si deputatul Calin Potor. Fiecare au case, terenuri si masini. Potor are datorii la banci, iar Hava conturi grase.

Teatrul a fost REGE pe scena Colegiului National Radu Greceanu. Cei mai buni, reprezentantii liceului gazda

Colegiul National Radu Greceanu din Slatina a gazduit, luni, cea de-a III-a editie a Festivalului de teatru pentru elevi REGE, inscriindu-se in competitie zeci de trupe si actori. Cei mai buni s-au dovedit, la sectiunea Liceu, actorii de la Radu Greceanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )