Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai bun antrenament din lume

Antena3 Antena3,
Cel mai bun antrenament din lume

Industria fitness-ului este in plina ascensiune. Saptamanal apar noi metode si exercitii care promit iluzia trupului perfect. insa un antrenament a devenit evergreen - cel cu propria. continuă pe Antena3

Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

Incepe cel mai cool festival din lume! Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, scena pentru numerosi artisti legendari, dar si podium de moda pentru topmodele, actrite si cantarete. Cele mai interesante tinute purtate aici dau tonul modei in materie de concerte si festivaluri.

Lovitura crunta pentru Apple! Care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple, informeaza Playtech. roSamsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu.

Vestea care nu-i va bucura pe fanii Apple: care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple. Samsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu cateva zile, analistii din Coreea de Sud sustineau ca Samsung Galaxy S7 ar fi intrecut asteptarile in ceea ce priveste vanzarile, cu peste 10 milioane [].

Cel mai puternic telefon din lume e ieftin, dar arata exact ca un iPhone

Pe langa creatii de la Xiaomi, Oppo sau OnePlus, Meizu Pro 6 este cea mai recenta dovada ca asiatici fac telefoane ieftine cu specificatii de top. Au trecut deja cativa ani de cand nu mai este o rusine, mai.

El este cel mai lenes catel din lume! Imaginile astea au ajuns virale pe Internet

Daily Mail a publicat pe Facebook un scurt videoclip cu un catel care leneveste la intrarea intr-un magazin, fara sa fie deranjat chiar si pentru o secunda de usile automate cu senzori de.

Raid la cel mai mare bordel din Germania, cu peste 900 de politisti si inspectori, acuzat ca ar avea legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului (VIDEO)

Cel mai mare bordel din Germania a fost asaltat de peste 900 de reprezentanti ai politiei, fiscului si vamii care acuzau ca exista legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului Hells.

Crestere de 14,72% pentru SIF Hoteluri

Actiunile SIF Hoteluri CAOR) s-au apreciat cu 14,72%, in perioada 5-12 aprilie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Jurnalismul de presa scrisa cea mai rea meserie din lume, in 2016

Stresul, veniturile salariale si mediul de lucru fac ca jursnalismul de presa scrisa sa fie cea mai rea meserie din lume, in anul 2016, porivit unui clasament realizat de un site american specializat in resurse umane. A doua cea mai rea meserie este acea de taietor de lemne.

Cel mai prost sezon de croaziere din ultimii ani

Pentru Portul Constanta, visul frumos al navelor de croaziera care il viziteaza pare sa se fi terminat. 2016, care deja se anunta cel mai prost an din ultimii in aceasta privinta, a devenit si mai prost.

Documentatia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusa in cel mai scurt timp

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, sustine ca in cel mai scurt timp urmeaza sa fie depusa la Compania Nationala pentru Investitii documentatia necesara procesului de reabilitare si modernizare a stadionului din Ghencea si spune ca se ia in calcul utilizarea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal Steaua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )