Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai batran caine din lume a murit

Antena3 Antena3,
Cel mai batran caine din lume a murit

Cel mai batran caine din lume, ciobanescul australian Maggie, a murit. Anuntul a fost facut de Brian McLaren, stapanul lui Maggie, scrie The Independent. Avea 30 de ani si inca. continuă pe Antena3

Cel mai bun antrenament din lume

Industria fitness-ului este in plina ascensiune. Saptamanal apar noi metode si exercitii care promit iluzia trupului perfect. insa un antrenament a devenit evergreen - cel cu propria.

Credea ca este cel mai norocos barbat din lume, dar acum isi blesteama zilele. Niciun medic nu poate trata problema iubitei lui

Sami Walton, o tanara de 29 de ani din Marea Britanie, se confrunta cu o problema extrem de grava, care ii afecteaza grav viata personala, dar si pe cea profesionala. Tanara si-a pierdut.

El este cel mai lenes catel din lume! Imaginile astea au ajuns virale pe Internet

Daily Mail a publicat pe Facebook un scurt videoclip cu un catel care leneveste la intrarea intr-un magazin, fara sa fie deranjat chiar si pentru o secunda de usile automate cu senzori de.

Cel mai sadic criminal din Romania. A fiert un copil in soda caustica

Cel mai sadic criminal din Romania a ajuns in spatele gratiilor la trei ani dupa o crima monstruoasa. El a ucis un copil apoi a distrus cadavrul. Un copil de doar 4 ani a fost omorat in.

Raid la cel mai mare bordel din Germania, cu peste 900 de politisti si inspectori, acuzat ca ar avea legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului (VIDEO)

Cel mai mare bordel din Germania a fost asaltat de peste 900 de reprezentanti ai politiei, fiscului si vamii care acuzau ca exista legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului Hells.

Khadgar, cel mai nou erou din Hearthstone disponibil doar pe iOS

Numarul eroilor cu care va puteti juca Hearthstone nu este foarte mare, dar cei de la Blizzard tocmai l-au marit pentru posesorii de iDevice-uri cu Khadgar. Archmage Khadgar este cel mai nou erou pe care il puteti folosi in Hearthstone pentru a va domina adversarii in popularul RPG cu carti. ,,Archmage Khadgar este un erou [].

Jurnalismul de presa scrisa cea mai rea meserie din lume, in 2016

Stresul, veniturile salariale si mediul de lucru fac ca jursnalismul de presa scrisa sa fie cea mai rea meserie din lume, in anul 2016, porivit unui clasament realizat de un site american specializat in resurse umane. A doua cea mai rea meserie este acea de taietor de lemne.

Fotografii de colectie: Cele mai simpatice momente din viata Reginei Elisabeta a-II-a cu ocazia implinirii venerabilei varste de 90 de ani (VIDEO+FOTO)

Regina Elisabeta a-II-a va implini pe 21 aprilie venerabila varsta de 90 de ani. Regina Elisabeta a-II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a fost propulsata pe tron in.

Economia Chinei, in cel mai lent ritm de crestere din ultimii sapte ani

Economia Chinei a inregistrat, in primul trimestru din 2016, cel mai lent ritm de crestere din 2009 pana acum, insa acesta se incadreaza in obiectivul Guvernului de la Beijing si, totdata, este conform analistilor.

Documentatia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusa in cel mai scurt timp

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, sustine ca in cel mai scurt timp urmeaza sa fie depusa la Compania Nationala pentru Investitii documentatia necesara procesului de reabilitare si modernizare a stadionului din Ghencea si spune ca se ia in calcul utilizarea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal Steaua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )