Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

InfoCons: Romanii, cei mai numerosi consumatori din UE care furnizeaza date cu caracter personal

B1 B1,
InfoCons: Romanii, cei mai numerosi consumatori din UE care furnizeaza date cu caracter personal

Romanii se numara printre cetatenii europeni care evita cel mai putin sa furnizeze informatii personale serviciilor de retea sociale sau profesionale din motive de securitate. Potrivit unor date publicate de In. continuă pe B1

Zodii cu tupeu nemarginit. Care sunt cei mai directi nativi din horoscop

Tupeul este dat intr-o oarecare masura de semnul zodiacal. Astfel ca, pentru unele dintre zodii, timiditatea nu e foarte cunoscuta. Din categoria zodiilor indraznete si cu tupeu fac parte: taurul, leul, sagetatorul, capricornul si berbecul. Taurul Chiar daca la prima vedere taurul pare usor ezitant si timid, daca e pus pe jar, isi arata imediat .

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, Octavian Dumitru Unc, a murit, sambata dimineata, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, transmite Mediafax.

INFOCONS: Cei mai multi consumatori la nivelul UE care furnizeaza date cu caracter personal, sunt romani

1 din 4 cetateni ai UE cu varste cuprinse intre 16 si 74 de ani au sustinut ca au evitat sa furnizeze informatii personale serviciilor de retea sociale sau profesionale in 2019 din motive de securitate, conform unui comunicat trimis redactiei.

A decedat prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta. Acesta era infectat cu Covid-19

Prof. dr. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Constanta si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a decedat, in aceasta dimineata, dupa ce s-a infectat.

Digi24: Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a murit la 38 de ani

Sultanul din Brunei are o avere estimata la 20-28 de miliarde de dolari, fiind al doilea cel mai bogat monarh din lume.

Horoscop. Zodiile care s-au nascut pentru a face avere. Cei 5 cei mai bogati nativi

Inainte de a te intrupa, vii cu unele obiective pe care le poti atinge in timpul vietii. Asadar, ajungi pe Pamant cu un bagaj care sa te ajute sa-ti atingi visurile acesta ar putea fi destinul, spun specialistii. Nu ai cum sa faci lucruri care nu sunt prevazute in obiectivele tale, iar acestea sunt .

Cele mai spectaculoase drumuri din Romania. 3 trasee de facut macar o data in viata

Turismul in Romania s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimul timp. Datorita peisajelor de nedescris, tara noastra a devenit din ce in ce mai cautata de straini. Este foarte apreciata si de romanii nostri. De la litoralul romanesc cu atractii la tot pasul pana la muntii ce ascund trasee frumoase cu peisaje .

Cum arata Mihaela Radulescu in tinerete. Roscata, voluptoasa si dorita de cei mai in voga barbati din Romania

Mihaela Radulescu se numara printre cele mai atragatoare prezentatoaredin showbiz-ul romanesc, in ciuda faptului ca a depasit varsta de 50 de ani. Prezenta pe micile ecrane de peste 25 de ani, frumoasa.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

ştiri de la B1

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )