Libnet.ro
UNICEF

17:15

[Infografic] Cum a evoluat numarul medicilor din Romania in zece ani si cati medici sunt in fiecare judet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
[Infografic] Cum a evoluat numarul medicilor din Romania in zece ani si cati medici sunt in fiecare judet

In ultimii ani, numarul medicilor din sistemul de sanatate din Romania a evoluat mai mult in mediul privat decat in cel public. In unele judete s-au dezvoltat unitati sanitare private si au ajuns sa aiba acelasi numar de medici ca in mediul public,. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.

Tinerii din Romania sunt intr-o situatie ingrijoratoare. 25% stau degeaba

Tinerii din Romania sunt intr-o situatie ingrijoratoare. 25% stau degeaba: nici nu muncesc, nici nu studiaza, arata ultimul studiu Eurostat. Tara noastra ocupa locul patru in Europa.

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Liberalii avertizeaza: Exista riscul ca toate salariile din Romania sa scada cu peste 20%, de la 1 ianuarie 2018

Vicepresedintele PNL Florin Roman sustine ca daca PSD-ALDE nu renunta la masura privind obligatia angajatilor de a plati contributia la asigurarile sociale, toate salariile din Romania vor scadea cu 22.

65279;Locul unic din Romania unde poti admira cinci cascade! Peisajul e spectaculos

Pe Valea Pietrei Mici, la o altitudine de 1. 100 de metri, se afla cascada Tamina, de fapt o insiruire de cinci cascade, cea mai mare avand o inaltime de zece metri. Chiar daca aceste.

Politistii de frontiera au prins 25 de irakieni, 16 dintre ei minori, ce au incercat sa iasa ilegal din Romania spre Ungaria

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac au depistat, in urma unei actiuni pentru combaterea migratiei ilegale, 25 cetateni din Irak, care au incercat sa iasa ilegal din tara, cu scopul de a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen.

BNR reactioneaza la afirmatiile premierului Tudose: Nici o banca din Romania nu are solvabilitatea sub pragul minim. Indicatorul de lichiditate este de 250,5%, fata de nivelul minim de 100%. Peste 99% din firme si cetateni se incadreaza in plafonul garan

Dupa ce luni premierul Mihai Tudose a iesit cu declaratii hazardate, Banca Centrala a transmis marti o reactie in 3 puncte, care il contrazice pe premier. Tudose spunea luni ca se simte dator sa spuna romanilor care sunt bancile cu pierderi, acolo existand pericolul ca romanii sa-si piarda banii din depozite. Reactia BNR nu a intarziat sa apara, oficialii Bancii Centrale aratand ca toti indicatorii sistemului bancar indica banci care nu pun in pericol depozitele populatiei. Reamintim ca de circa o luna, a aparut o disputa intre sistemul bancar pe de-o parte si ministrul Finantelor si premier de cealalta parte, tabara din urma ridicandu-se impotriva bancilor care nu au facut profit. De amintit in context faptul ca primul ministru este consiliat onorific pe probleme de fiscalitate, banci si piete de capital de catre avocatul Gheorghe Piperea, cunoscut pentru pozitia sa dura impotriva sistemului bancar.

Femeile din Romania ar putea primi intre 630 si 1.000 de lei de la stat.

Un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii, acestea fiind cuprinse intre 30 si 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar.

Femeile din Romania ar putea primi intre 630 si 1.000 de lei de la stat

Un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii, acestea fiind cuprinse intre 30 si 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar.

Scandalul refugiatilor din Romania ia amploare. Ce a declarat ministrul de Externe

Ministrul Afacerilor de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, in fata Ambasadei Spaniei, ca Romania nu a acceptat ideea unor cote obligatorii de refugiati, dar ca ne vom face datoria ca tara membra.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )