Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

ADPM ADPM,
Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood. continuă pe ADPM

Patru generatii intr-o fotografie. Teo le-a prezentat pe cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Teo profita de vacanta de vara si isi dedica timpul familiei. Chiar adca ea este o eprsoana cunsocuta de toata tara, putini sunt cei care le cunosc pe cele mai importante femei din viata sa. Teo.

ANALIZA - Start in Primera Division, Bundesliga si Serie A: Cum s-au miscat pe piata transferurilor cele mai puternice echipe din aceste campionate

Trei dintre cele mai importante campionate din Europa isi au debutul in acest weekend. Echipele din campionatele Spaniei, Germaniei si Italiei au avut o vara plina de transferuri si sunt pregatite sa inceapa un nou sezon. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celor mai importante mutari din Primera Division, Bundesliga si Serie A.

Top 15 cele mai vandute medicamente din lume. Cate miliarde castiga marile companii din vanzarea acestor produse

Marile companii farmaceutice inregistreaza la nivel global anual vanzari de cel putin patru miliarde dolari din comercializarea unui singur produs din portofoliu. Companii precum Pfizer, Roche, Bayer si Johnson Johnson au cele putin cate doua.

Sarah Chang, una dintre cele mai bune violoniste din lume, vine la Constanta. Fie ca-ti place Bach sau Lady Gaga, muzica este coloana sonora a vietii

Una dintre cele mai cunoscute violoniste din lume, Sarah Chang, va sustine doua spectacole in Piata Ovidius din Constanta, in serile de 26 si 27 august 2017.

Cum arata unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. E construit intr-o cariera de piatra, are propriul lac, cascade si o padure in loc de acoperis GALERIE FOTO si VIDEO

Shanghai Tianmashan Pit Hotel, cunoscut ca Shimao Wonderland Intercontinental Hotel sau Shimao Quarry Hotel, este cel mai nou hotel de lux care va fi inaugurat in Shanghai, China. Hotelul de cinci stele este.

Drama celei mai frumoase actrite din Romania. Barbatul pentru care a divortat a murit intr-un accident tragic

Cezara Dafinescu si-a descoperit sufletul pereche, dupa 23 de ani de mariaj cu actorul George Motoi. Frumoasa actrita a divortat de acesta pentru Gelu Fronea, un om de afaceri. Cand vine norul.

Preturile imobiliare in cel mai fierbinte oras din Romania. Cat a costat cea mai scumpa casa

Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare in Cluj Napoca, in 2016, a fost de aproape 457 de milioane de euro, fata de 358 milioane de euro in anul 2015, informeaza ZF, care citeaza statistici.

Cum arata si cu ce se ocupa cele mai bogate femei din lume

Cand te gandesti la o femeie extrem de bogata, ce imagine iti vine in minte? O actrita de renume mondial, un model de top sau sotia unor oameni de afaceri de mare succes? Bright Side si-a propus sa distruga stereotipul despre femeile bogate si sa va arate ca aceste doamne stiu cum sa stranga capital prin propriile forte.

Rezultat remarcabil: Ana Bogdan a dat lovitura la New Haven si a obtinut una dintre cele mai mari victorii din cariera

Romanca de 24 de ani a pornit din calificari, alaturi de Irina Begu 57 WTA). Daca aceasta a cedat in turul II preliminar, in schimb, ocupanta locului 127 WTA a ajuns pe tabloul principal, iar acolo a inregistrat o mare surpriza.

A murit cea mai iubita educatoare din Focsani

Doliu in lumea educatiei. Una dintre cele mai iubite educatoare din Focsani s-a stins din viata. Silvia Olaru avea 84 de ani si a lasat in urma generatii intregi care au iubit-o si au apreci.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )