Libnet.ro
UNICEF

20:00

Informare meteo de vreme rea pana sambata, 8 februarie: Vant puternic si ninsori

Adevărul Adevărul,
Informare meteo de vreme rea pana sambata, 8 februarie: Vant puternic si ninsori

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a mai emis joi, 6 februarie, o informare meteorologica de vreme rea, care va fi valabia pana sambata, 8 februarie. Se vor semnala intensificari ale vantului si zapada spulberata. continuă pe Adevărul

ANM a extins codul de viscol. Vreme rea pana sambata. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au reevaluat situatia vremii si anunta viscol pana sambata noapte in mai multe zone ale tarii. in plus, incepand cu ora 13. 00 si pana la ora 18:00, meteorologii anunta un nou cod galben de viscol.

Politistii buzoieni, pregatiti sa opreasca traficul auto in judet pe durata codului rosu de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un mesaj de atentionare Cod Rosu de vreme rea la nivelul mai multor judete, printre care si judetul Buzau. Dupa ora 18. 00, rafalele de vant ar putea depasi 120 kmh. Pentru a preveni aparitia unor situatii de urgenta, autoritatile din Buzau ar putea inchide drumurile nationale si judetene.

Codul rosu de vreme rea inchide toate scolile din judetul Buzau

Codul rosu de vreme rea emis de Administratia Nationala de Meteorologie a facut ca autoritatile din Buzau sa decida inchiderea scolilor pentru ziua de joi, 6 februarie.

Circulatie inchisa pe A2 Bucuresti Constanta, din cauza codului rosu de vreme rea

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, miercuri seara, ca circulatia a fost inchisa pe A2 Bucuresti Constanta, din cauza codului rosu de vreme rea.

Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie. Cand va ninge si unde va fi cel mai frig

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pemtru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie Daca ieri, 2 februarie,am avut temperaturi cuprinse intre 12 si 0 de grade, da ati citit bine , 20 de grade .

Avertismentul CNAIR pentru soferi: Evitati deplasarile in zonele aflate sub cod rosu de vreme rea!

Reprezentantii CNAIR le recomanda soferilor sa evite circulatia in zonele vizate de codul rosu de vreme vrea pentru a reduce, astfel, riscul de accidente rutiere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )