Libnet.ro
UNICEF

16:15

Infotrafic: Patru drumuri nationale din Botosani si Constanta sunt inchise temporar

B1 B1,
Infotrafic: Patru drumuri nationale din Botosani si Constanta sunt inchise temporar

Patru tronsoane de drumuri nationale din judetele Botosani si Constanta sunt in continuare inchise, duminica seara, potrivit Centrului InfoTrafic al PolitieiRomane. Conform datelor centralizate la. continuă pe B1

Atentie, soferi! Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Potrivit ultimelor date furnizate de Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane, circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Con.

Starea drumurilor: Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete raman inchise

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat traficul greu, informeaza Centrul Infotrafic.

Buzau: Patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene inchise, 40 de localitati izolate.

Aproape 13. 500 de gospodarii din peste 100 de sate sunt izolate, joi dimineata, in judetul Buzau, unde sunt inchise in continuare patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene, transmite Mediafax. Cea mai recenta raportare a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau arata ca joi dimineata sunt afectate de viscol si ninsori 40 de comune buzoiene: Amaru, Balta Alba, Balaceanu, Berca, Blajani, Boldu, Bradeanu, Breaza, CA Rosetti, Canesti, Cernatesti, Chiliile, Cilibia, .

TRAFIC iNCHIS pe A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat.

Traficul este intrerupt pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale. Circulatie restrictionata si pe 7 linii feroviare, aproape 100 de trenuri anulate

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata din cauza zapezii pe tronsoane din A2 si pe 10 tronsoane de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). Potrivit datelor centralizate la 9:30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). Si traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, sambata dimineata, pe sapte linii, majoritatea din sud-est, iar 100 de trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 9.

Circulatia pe A2 si 10 drumuri nationale, blocata de zapada.

Circulatia este intrerupta, sambata dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2, precum si pe 10 drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi,, conform Centrului Infotrafic, relateaza Mediafax. Potrivit datelor centralizate la 9. 30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). De asemenea, nu se circula pe DN22A Nalbant - Nicolae Balcescu - Ciucurova judetul Tulcea), DN22D Macin - .

Circulatie intrerupta pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane din A2 si 10 de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR),.

CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a fost deschisa circulatia pe DN 23 intre localitatile Focsani - Maicanesti, km 1+100 - km 41+690, pentru toate categoriile de vehicule.

CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Update 13:37 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca a fost deschisa circulatia pe DN 2 intre localitatile Urziceni - Buzau, km 68+000 - km 106+790, pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa mai mica de 7,5 tone.

Autostrada A2 si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost redeschisa duminica circulatiei publice, incepand cu ora 13,30, cu restrictie de viteza de 50 km/ora, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta soferii ca incepand cu data de 02. 2014, a fost deschisa circulatia pe drumul national DN 22, Mihai Viteazu Ovidiu, km 239+000 km 287+000, pentru toate categoriile de vehicule. De .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )