Libnet.ro
UNICEF

00:07

infrangere pentru Tudorel Toader: CSM a dat aviz negativ pe revocarea lui Augustin Lazar

B1 B1,
infrangere pentru Tudorel Toader: CSM a dat aviz negativ pe revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Sectia de procurori a CSM a dat aviz negativ privind cererea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general. Avizul a fost dat cu unanimitate de voturi, 5 la. continuă pe B1

Lovitura pentru Tudorel Toader: Ludovic Orban anunta ca PNL va ataca la Curtea Constitutionala OUG 92(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala legea de aprobare a OUG 92, care prevede ca ministrul justitiei este singurul care poate sesiza Inspectia Judiciara,.

Sectia de procurori a CSM a dat aviz negativ pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate luni propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. in cadrul sedintei,.

Revocarea procurorului general. Augustin Lazar a primit aviz negativ de la CSM/Solicitarea lui Toader, respinsa

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins luni solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

Confruntarea finala intre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Procurorul general, audiat in CSM

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar pentru a emite un aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a.

Augustin Lazar si Tudorel Toader, fata in fata: CSM discuta cererea de revocare a procurorului general

Augustin Lazar este audiat luni in sectia pentru procurori a CSM unde se discuta cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general. Avizul CSM este consultativ. Tudorel Toader a.

Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: Eu am evaluat faptele! Eu am pus concluzii de ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut declaratii dupa sedinta CSM. Acesta a tinut sa precizeze ca a facut o analiza manageriala a lui Augustin Lazar si nu un raport stiintific. Mi-a spus ca.

De ce a ramas Tudorel Toader ministru al Justitiei. Raspunsul dat de premierul Dancila

Tudorel Toader ramane ministru al Justitiei, in pofida faptului ca, potrivit unor surse politice, mai multi lideri PSD ar fi dorit remanierea sa. intrebata de ce a ramas Tudorel Toader in Guvern, Viorica.

Consiliul Superior al Magistraturii, aviz negativ pentru revocarea procurorului general

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a emis luni aviz negativ asupra cererii ministrului Justitiei de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general.

Consiliul Superior al Magistraturii, aviz negativ pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a emis luni aviz negativ asupra cererii ministrului Justitiei de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general.

intalnirea dintre comisarul european pentru Justitie Vera Jourova si ministrul Tudorel Toader, amanata pentru marti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toaderurmeaza sa se intalneasca cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie, la sediul Ministerului Justitiei. intalnirea era programata pentru ora 15. 00 dar, potrivit ministrului Tudorel Toader, a fost amanata pentru marti.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )