Libnet.ro
UNICEF

13:30

infrangerea Statului Islamic in Irak si Siria va duce la formarea unei diaspore teroriste, avertizeaza directorul FBI

Adevărul Adevărul,
infrangerea Statului Islamic in Irak si Siria va duce la formarea unei diaspore teroriste, avertizeaza directorul FBI

Directorul FBI, James Comey, a avertizat joi ca se va forma o diaspora terorista dupa infrangerea gruparii Statul Islamic in Irak si in Siria, ceea ce ar putea duce la o crestere a numarului de atacuri extemiste, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Bombardierele rusesti au intensificat operatiunile aeriene impotriva Statului Islamic in Siria (VIDEO)

Ministerul rus al Apararii a anuntat ca 6 bombardiere de raza lunga tip TU-22M3 au condus miercuri atacuri aeriene intensificate impotriva mai multor pozitii ale Statului Islamic din desertul.

Presa americana: SUA propun Rusiei un pact militar impotriva Statului Islamic si Al-Qaida in Siria

Statele Unite propun Rusiei un pact militar impotriva Statului Islamic si Al-Qaida in Siria, relateaza The Associated Press care citeaza un document dezvaluit de un ziar american.

Tir de bombe in Siria. Armata rusa a atacat pozitii ale Statului Islamic

Armata rusa a anuntat ca a bombardat marti pozitii ale jihadistilor Statului Islamic in estul cetatii antice Palmira din Siria, recucerita la sfarsitul lunii martie de catre armata siriana.

Statele Unite vor suplimenta contingentul de militari din Irak cu inca 560 de soldati in lupta impotriva Statului Islamic

Ministrul american al Apararii, Ashton Carter, a anuntat luni in cadrul unei vizite efectuate in Bagdad, ca Statele Unite vor suplimenta cu 560 numarul de militari prezenti in Irak pentru a ajuta.

Fortele irakiene au defilat la Bagdad pentru a sarbatori victoriile obtinute recent impotriva Statului Islamic

Fortele irakiene au defilat joi in centrul Bagdadului pentru a sarbatori victoriile impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), intre care si recenta cucerire a orasului Fallujah, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )