Libnet.ro
UNICEF

19:15

iNGROZITOR! O femeie a ajuns in coma din cauza unei creme. Mare atentie, sigur si tu o folosesti

B1 B1,
iNGROZITOR! O femeie a ajuns in coma din cauza unei creme. Mare atentie, sigur si tu o folosesti

O femeie din California a ajuns in coma dupa ce a folosit o crema de fata pentru a scapa de riduri. Ea utiliza crema de doua ori pe zi, insa abia dupa cateva utilizari a pbservat ca acea crema continea i. continuă pe B1

Maurizio Sarri, pe banca lui Juventus la meciul cu Fiorentina - A ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii

Tehnicianul Maurizio Sarri, care a semnat in iunie cu Juventus Torino, se va afla pentru prima data pe banca echipei torineze la un meci oficial, la partida din deplasare cu Fiorentina, din etapa a treia a campionatului Italiei. Sarri a ratat primele doua etape din cauza unei pneumonii.

Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate. Din platoul unei emisiuni, a ajuns direct la spital

Alexandru Cumpanasu are probleme de sanatate. Unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a ajuns din platoul unei emisiuni direct la spital. Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR), a fost invitat, luni seara, la emisiunea Punctul culminant realizata de Victor Ciutacu pe Romania TV. Finalul show-ului nu a .

Stirile ProTV: Aterizare de urgenta la Frankfurt din cauza unor pasageri romani. Ce au facut in avion

Zborul unei companii low-cost de la Londra la Bucuresti a aterizat de urgenta la Frankfurt in jurul orei 1:40 noaptea, dupa ce s-a anuntat ca unei persoane de la bord i s-a facut rau. Aterizarea ar fi avut loc insa din cauza a doi pasageri care ar fi facut scandal si chiar ar fi amenintat echipajul.

DIN CAUZA NERESPECTARII DE CATRE GUVERN A ANGAJAMENTELOR: Sindicatele din industria de aparare anunta proteste

Sindicatele din industria de aparare anunta proteste, miercuri si joi, in Piata Victoriei, din cauza nerespectarii de catre Guvern a angajamentelor asumate.

Un avion plin de romani a aterizat fortat in Frankfurt din cauza unui incident care s-a petrecut la bord

Un avion al companiei WizzAir plecase din Londra spre Bucuresti, iar pilotul a fost nevoit sa aterizeze fortat pe aeroportul fin Frankfurt. Se pare ca s-a luat aceasta decizie din cauza a doi pasageri.

VIDEO Imagini de groaza in Spania, din cauza ploilor torentiale: Trei persoane au murit Doua aeroporturi au fost inchise, in timp ce strazile au fost transformate in rauri

Trei persoane au murit in sudul Spaniei din cauza ploilor torentiale, care au umflat raurile si au produs inundatii, transformand drumurile in rauri fortand inchiderea a doua aeroporturi internationale, relateaza Reuters si Guardian.

Facebook sanctioneaza pagina oficiala a lui Netanyahu din cauza incalcarii politicilor impotriva instigarii la ura

Facebook a transmis ca a aplicat sanctiuni paginii prim ministrului Benjamin Netanyahu din cauza incalcarii politicilor referitoare la discursul de instigare la ura, scrie ABC News.

Un copil de 13 ani a murit din cauza obezitatii. Mama lui il hranea in mod abuziv si nici nu-l lasa sa faca sport

Un baiat de 13 ani s-a stins din viata din cauza obezitatii, iar parintii nu au facut niciun efort pentru a-l salva nici macar in ultimul moment. Mama copilului i-a dus mancare in cantitati.

Filipine: Peste 1.000 de persoane au murit din cauza febrei dengue

Mai mult de 1. 000 de persoane au murit din cauza febrei dengue in Filipine in acest an, ne spune DPA.

Peste 1000 de persoane au murit din cauza febrei dengue in Filipine in acest an

Mai mult de 1. 000 de persoane au murit din cauza febrei dengue in Filipine in primele opt luni ale a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )