Libnet.ro
UNICEF

21:30

Initiativele cetatenesti tot mai puternice

România Liberă România Liberă,
Initiativele cetatenesti tot mai puternice

In urma cu cateva saptamani, Centrul de Resurse pentru participare publica a organizat Targul de initiative cetatenesti. A adus la un loc, intr-o dupa-amiaza de sambata, cateva sute de oameni nemultumiti. Ce-ar fi exceptional in povestea asta? La urma urmei, oamenii nemultumiti se numara, pe intinsul patriei, cu milioanele. Asa e, numai ca cei pe care i-am cunoscut in sambata aceea nu se multumesc sa isi exprime nemultumirea. Ei se asociaza cu cei nemultumiti de aceleasi lucruri ca si ei, cauta impreuna solutii si, tot impreuna altfel nu se poate), se lupta sa le puna in practica. continuă pe România Liberă

Particula care ar putea face computerele de 3.000 de ori mai puternice

Asa cum organismul uman depinde uneori de o celula, in tehnologie, o singura particula poate transforma complet un intreg sistem. Existenta unei particule elementare era cunoscuta inca de acum 85 de ani, insa nimeni nu a observat-o pana acum. Este vorba despre fermionul lui Weyl, a carui descoperire ar putea creste mult puterea calculatoarelor. O echipa [] Particula care ar putea face computerele de 3. 000 de ori mai puternice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum a ajuns Bistrita sa fie reprezentata de un strut, simbolul uneia dintre cele mai puternice dinastii europene

Bistrita este singurul oras din Romania care are pe stema sa strutul, simbolul uneia dintre cele mai puternice dinastii europene. Micul burg sasesc din inima Transilvaniei a primit dreptul de a folosi strutul datorita faptului ca orasul a sprijinit dinastia d`Anjou in lupta cu nobilimea maghiara.

Vicepresedinte PNL:Ponta trebuie deconectat de la aparatul guvernamental; tot mai multi romani o cer

Vicepresedintele PNL pentru regiunea nord-est, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat, sambata, ca tot mai multi romani semneaza pentru motiunea populara lansata de PNL, .

Business report: Vacantele exotice incep sa prinda tot mai mult la romani; Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania; Cum incearca Twitter sa produca venituri

BCE anunta scaderea numarului de bancnote euro contrafacute. Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat vineri ca in prima jumatate a. Masinile fara sofer de la Google, accidentate de soferii neatenti. Google testeaza masinile fara sofer pe strazile din SUA de sase ani. In tot.

Terra, tot mai neincapatoare: cele mai aglomerate orase-metropole in 2025

Populatia urbana la nivel global a crescut rapid in ultimii ani, ceea ce facut ca mai mult de jumatate din locuitorii din prezent ai acestei planete sa-si duca traiul in zonele urbane din intreaga lume. Ca urmare, populatia urbana a crescut de la 746.

Un Congres in PSD pentru alegerea presedintelui, tot mai cerut de membri de partid

Neculai Bereanu, senatorul PSD de Suceava si vicepresedinte al organizatiei judetene, a declarat, luni, ca este nevoie de organizarea cat mai rapid unui congres la care sa se aleaga o noua echipa de conducere.

Un Congres in PSD pentru alegerea presedintelui, tot mai cerut de social-democrati

Neculai Bereanu, senatorul PSD de Suceava si vicepresedinte al organizatiei judetene, a declarat, luni, ca este nevoie de organizarea cat mai rapid unui congres la care sa se aleaga o noua echipa de conducere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )