Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un Congres in PSD pentru alegerea presedintelui, tot mai cerut de membri de partid

România Liberă România Liberă,
Un Congres in PSD pentru alegerea presedintelui, tot mai cerut de membri de partid

Neculai Bereanu, senatorul PSD de Suceava si vicepresedinte al organizatiei judetene, a declarat, luni, ca este nevoie de organizarea cat mai rapid unui congres la care sa se aleaga o noua echipa de conducere. continuă pe România Liberă

Un Congres in PSD pentru alegerea presedintelui, tot mai cerut de social-democrati

Neculai Bereanu, senatorul PSD de Suceava si vicepresedinte al organizatiei judetene, a declarat, luni, ca este nevoie de organizarea cat mai rapid unui congres la care sa se aleaga o noua echipa de conducere.

Zgonea cere congres extraordinar pentru alegerea unui nou lider al PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, exprima, intr-un interviu acordat AP, necesitatea reformarii Partidului Social-Democrat, cerand organizarea unui congres extraordinar pentru desemnarea unui nou lider al formatiunii, in contextul crizei generate de inculparea premierului Victor Ponta.

Ecaterina Andronescu: Cred ca este nevoie de un congres PSD pe care sa-l organizam cat mai repede cu putinta

Vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca este necesara organizarea unui congres al partidului cat mai repede posibil pentru alegerea unui presedinte. Nu cred ca PSD se afla intr-o.

Vicepresedinte PNL:Ponta trebuie deconectat de la aparatul guvernamental; tot mai multi romani o cer

Vicepresedintele PNL pentru regiunea nord-est, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat, sambata, ca tot mai multi romani semneaza pentru motiunea populara lansata de PNL, .

Nastase critica disputele din PSD pentru sefia partidului: Diavolul pandeste din opozitie

Batalia din interiorul PSD pentru sefia interimara a partidului este comparata de fostul lider al social-democratilor Adrian Nastase cu disputa biblica dintre Adam si Eva in legatura cu.

Liderii PSD din tara cer congres pentru alegerea unui nou presedinte

Neculai Bereanu, senatorul PSD de Suceava si vicepresedinte al organizatiei judetene, a declarat, luni, ca este nevoie de organizarea cat mai rapid unui congres la care sa se aleaga o noua echipa de conducere.

Congresul FIFA pentru alegerea noului presedinte al forului va avea loc pe 26 februarie 2016

Alegerile pentru presedintia FIFA vor fi organizate pe 26 februarie 2016, potrivit unui anunt facut transmis luni de forul fotbalistic mondial, printr-un comunicat, citat de Sky News. Astfel, pe 26 februarie 2016 la.

Business report: Vacantele exotice incep sa prinda tot mai mult la romani; Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania; Cum incearca Twitter sa produca venituri

BCE anunta scaderea numarului de bancnote euro contrafacute. Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat vineri ca in prima jumatate a. Masinile fara sofer de la Google, accidentate de soferii neatenti. Google testeaza masinile fara sofer pe strazile din SUA de sase ani. In tot.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )