Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ea a inlocuit-o pe Adelina Pestritu la Kanal D! Cine prezinta acum emisiunea nocturna in locul brunetei

Antena3 Antena3,
 Ea a inlocuit-o pe Adelina Pestritu la Kanal D! Cine prezinta acum emisiunea nocturna in locul brunetei

Noul an a venit cu schimbari mari in Kanal D, iar prima pe lista vedetelor care au fost inlaturate din fata micului ecran se numara si Adelina Pestritu. Se pare ca Madalin Ionescu va prezenta show-ul de noapte de la. continuă pe Antena3

Adelina Pestritu a plecat de la WOWbiz

Adelina Pestritu a plecat de la WOWbiz. Madalin Ionescu prezinta emisiunea de la Kanal D singur. Prima editie in aceasta ipostaza a avut loc aseara cand jurnalistul a afisat si un nou look. Iata ce a declarat despre absenta Adelinei.

Adelina Pestritu, prima declaratie dupa ce si-a dat demisia de la Kanal D!

Adelina Pestritu si-a dat demisia de la Kanal D din dorinta unei schimbari pe plan profesional. Dupa absenta ei de aseara de la carma emisiunii WOWBiz, vedeta a lamurit situatia printr-o declaratie postata pe blogul ei EDA Magazine.

Adelina Pestritu data afara de la Kanal D? Ce s-a intamplat cu vedeta

Noul an a venit cu schimbari mari in Kanal D, iar prima pe lista vedetelor care au fost inlaturate din fata micului ecran se numara si Adelina Pestritu. Se pare ca Madalin Ionescu va prezenta show-ul de noapte de la.

Adelina Pestritu nu mai face parte din echipa Kanal D

Adelina Pestritu 28 de ani) nu a aparut in ultima editie a show-ului Wowbiz, iar presa tabloida speculeaza faptul ca vedeta a plecat de la Kanal D. Reprezentantii postului nu au comentat informatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )