Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidul Popular European cere Comisiei Europene sa monitorizeze actiunile Guvernului si Parlamentului din Romania

B1 B1,
Partidul Popular European cere Comisiei Europene sa monitorizeze actiunile Guvernului si Parlamentului din Romania

Conducerea Partidului Popular European PPE) cere Comisie Europene sa monitorizeze actiunile Parlamentului si Guvernului din Romania pentru a preveni orice abatere de la statul de drept, se arata intr-un comunicat. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la congresul PPE unde se va desemna candidatul pentru sefia Comisiei Europene

Presedintele roman Traian Basescu a fost invitat sa participe la congresul Partidului Popular European PPE) dinDublin, 6-7 martie, congres unde se va alege candidatul pentru sefia ComisieiEuropene. La.

Comisia Europeana somata de PPE sa monitorizeze Guvernul si Parlamentul Romaniei.

Conducerea PPE cere Comisiei Europene sa monitorizeze actiunile Guvernului si Parlamentului din Romania pentru a preveni orice abatere de la statul de drept, dupa recentele evolutii politice de la Bucuresti, potrivit unui comunicat al popularilor europeni, anunta Mediafax. Presedintia Partidului Popular European, care s-a intrunit miercuri, la Bruxelles, este ingrijorata de incercarile coalitiei guvernamentale romane, formata dn PSD si PNL, de a dezincrimina coruptia politica din .

Turcia cere Uniunii Europene si NATO sa accelereze integrarea Bosniei

Ministrul turc de externe, Ahmet Davutoglu, a cerut miercuri Uniunii Europene si NATO sa accelereze integrarea Bosniei, pentru a pune capat tensiunilor din aceasta tara divizata etnic, care se confrunta de mai.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )