Libnet.ro
UNICEF

13:45

inregistrare incriminatorie pentru Traian Basescu, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
inregistrare incriminatorie pentru Traian Basescu, la Sinteza Zilei

In 2003, politistii din Capitala prindeau un individ deosebit de periculos, dat in urmarire generala, condamnat pentru talharie. Se numeste Tudorel Bunar. Barbatul este fratele Cameliei Stoian, cantareata. continuă pe Antena3

Dezvaluiri explozive cu reteaua prezidentiala, la Sinteza Zilei. Avocata mafiei imobiliare, gratiata de doua ori de Basescu

Traian Basescu a gratiat-o de doua ori pe avocata mafiei imobiliare, Nicoleta Constantin Maracine. in prima zi din cel de-al doilea mandat, Traian Basescu s-a grabit sa semneze una dintre deciziile de.

Dezvaluiri explozive cu reteaua prezidentiala, la Sinteza Zilei. Avocata mafiei imobiliare, gratiata si ascunsa

Traian Basescu a gratiat-o de doua ori pe avocata mafiei imobiliare, Nicoleta Constantin Maracine. in prima zi din cel de-al doilea mandat, Traian Basescu s-a grabit sa semneze una dintre deciziile de.

Lista gratierilor prezidentiale, prezentata la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a dezvaluit la Sinteza Zilei faptul ca Traian Basescu a gratiat-o de doua ori pe avocata mafiei imobiliare, Nicoleta Constantin Maracine. Dezvaluiri explozive cu reteaua prezidentiala, la.

Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei: Nicio secunda nu m-am indoit de hotararile judecatoresti care au fost in problemele mele

Mircea Diaconu a vorbit, in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei, despre lupta pe care a dus-o pentru a putea participa la alegerile europarlamentare. Sistemul este functional si am.

Traian Basescu: Din PSD as opta pentru Geoana la prezidentiale, stie jocul Americii./ Johannis, o solutie pentru PNL la prezidentiale. E proaspat, din categoria care ar trebui sa preia fraiele tarii

Mesajul Victoriei Nuland, potrivit careia SUA se vor concentra pe lupta impotriva coruptiei in Balcani, Europa Centrala si de Est, nu este adresat Romaniei, este un mesaj regional, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la emisiunea Jocuri de Putere la Realitatea TV. In ceea ce priveste conflictul din Ucraina, seful statului a subliniat ca, in cazul in care lucrurile escaladeaza in relatia cu Federatia Rusa, Romania este tara stabila din regiune. Traian Basescu a lansat si un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca este profund corupt si minte tot timpul. Va fi un dezastru fiecare luna in care omul asta ramane la Palatul Victoria. Seful statului a explicat si pe cine vede candidati la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca din PSD ar opta pentru Mircea Geoana, iar din PNL, pentru Klaus Johannis.

Presedintele Traian Basescu i-a primit pe ambasadorii Martin Harris si Philippe Gustin pentru vizitele de ramas-bun

Presedintele Traian Basescu i-a primit, pentru vizitele de ramas-bun, pe ambasadorii Martin Harris si Philippe Gustin, vorbindu-se, in principal, despre evolutiile privind statul de drept in Romania si.

Traian Basescu: Am avertizat SUA ca retragerea din Europa de Est este o greseala. UE nu are parghii sa asigure securitatea regiunii

Presedintele Traian Basescu spune ca Uniunea Europeana nu are suficiente parghii pentru a controla situatia din Europa de Est si ca este nevoie in continuare de prezenta Statelor Unite ale Americii in zona.

Traian Basescu il ameninta cu puscaria pe Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care Victor Ponta face dreptate dupa mintea domniei sale, acesta va ajunge coleg de apartament cu Adrian Nastase, informeaza Mediafax. Basescu a.

Traian Basescu: Nimic nu misca in Constanta fara aprobarea lui Mazare si a lui Constantinescu

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica seara ca nimic nu misca in Constanta fara aprobarea lui primarului Radu Mazare si a presedintelui de CJ, Nicusor Constantinescu. Se stie ca in.

Presedintele Traian Basescu merge la Constanta. Seful statului viziteaza luni distrugatorul american USS Donald Cook

Presedintele Traian Basescu onoreaza vizita unei nave americane care soseste in portul Constanta. Basescu este asteptat la ora 14. 00 in Terminalul de Pasageri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )