Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei: Nicio secunda nu m-am indoit de hotararile judecatoresti care au fost in problemele mele

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei: Nicio secunda nu m-am indoit de hotararile judecatoresti care au fost in problemele mele

Mircea Diaconu a vorbit, in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei, despre lupta pe care a dus-o pentru a putea participa la alegerile europarlamentare. Sistemul este functional si am. continuă pe Antena3

Ponta si Zgonea, fericiti pentru Mircea Diaconu: Ma bucur pentru Diaconu. Pacat ca Antonescu nu a avut consecventa sa-l sustina

Premierul Victo Ponta si presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, saluta decizia Curtii de Apel care ii permite actorului Mircea Diaconu sa candideze la alegerile europarlamentare. in timp ce Ponta ii critica pe europarlamentarii Laszlo Tokes si Elena Basescu, Zgonea il molesteaza pe presedintele PNL Crin Antonescu.

Crin Antonescu il invita pe Mircea Diaconu sa se alature liberalilor daca va castiga un mandat in Parlamentul European

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a invitat sambata pe Mircea Diaconu sa se alature grupului de europarlamentari liberali in cazul in care va castiga un loc ca independent in Parlamentul European la alegerile din 25 mai, scrie Agerpres.

Liberalii il asteapta pe Mircea Diaconu sa se inscrie in grupul ALDE din Parlamentul European

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca liberalii il asteapta pe Mircea Diaconu sa se inscrie in grupul ALDE din Parlamentul European daca va obtine un mandat de europarlamentar in urma.

Cum a scapat Mircea Diaconu de incompatibilitate

Procuror-colaborator al Securitatii, Cezar Voicu a cerut instantei de la Tribunalul Bucuresti sa-i admita lui Mircea Diaconu candidatura la europarlamentare, chiar daca era incompatibil, conform hotararii Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Mircea Diaconu: Vreau sa fiu om si sa fiu respectat

Vreau sa fiu om si sa fiu respectat, a declarat Mircea Diaconu, invitat in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3. Relatia mea de om cu orice stat, cu orice institutie, organism trebuie sa fie de egalitate, .

Antonescu: Sustinatorii PNL nu vor vota cu Mircea Diaconu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca sustinatorii liberalilor nu vor vota cu Mircea Diaconu, ci cu candidatii PNL la europarlamentare, relateaza Mediafax.

Zgonea: Ma bucur pentru Mircea Diaconu. Pacat ca Antonescu nu a avut consecventa sa-l sustina

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, saluta decizia Curtii de Apel care ii permite actorului Mircea Diaconu sa candideze la alegerile europarlamentare si il critica pe presedintele PNL Crin Antonescu pentru faptul ca nu l-a sutinut pe fostul liberal.

Ponta saluta decizia de a-i permite lui Mircea Diaconu sa candideze la euroalegeri

Premierul Victor Ponta s-a aratat multumit de decizia justitiei privind candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile pentru Parlamentul European, fiind convins ca acesta va fi primul europarlamentar cu adevarat.

Mircea Diaconu si Vadim Tudor pot candida la europarlamentare

Mircea Diaconu si Corneliu Vadim Tudor pot candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, ieri, Curtea de Apel Bucuresti, potrivit surse din presa.

Lista gratierilor prezidentiale, prezentata la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a dezvaluit la Sinteza Zilei faptul ca Traian Basescu a gratiat-o de doua ori pe avocata mafiei imobiliare, Nicoleta Constantin Maracine. Dezvaluiri explozive cu reteaua prezidentiala, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )