Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

inregistrarea electronica, obligatorie pentru toate persoanele care intra in Austria

B1 B1,
inregistrarea electronica, obligatorie pentru toate persoanele care intra in Austria

Incepand de vineri, inregistrarea electronica este obligatorie inainte de a intra in Austria, prin urmare Ministerul Sanatatii de la Viena a ordonat cererea de inregistrare. Cerinta de inregistrare se. continuă pe B1

Premierul Florin Citu: Lista cu persoanele care intra in etapa a doua de vaccinare creste in fiecare zi, pentru ca sunt mai multe prioritati pe care le vedem

Intrebat despre vaccinarea studentilor romani care urmeaza sa plece la studii in strainatate sau despre muncitorii sezonieri, premierul Florin Citu nu a exclus posibilitatea ca aceste categorii sa fie.

Cand incepe si cine intra in cea de-a doua etapa a campaniei nationale. Valeriu Gheorghita: Toate persoanele vor avea acces la vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghita a explicat cine intra in cea de-a doua etapa de vaccinare anti-COVID. Pe langa angajatii din sectoarele esentiale, in aceasta etapa se vor vaccina si persoanele care sufera de.

Persoanele care se vaccineaza si intra in contact cu un pacient cu COVID-19 nu vor mai sta in carantina

Persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 nu mai trebuie sa stea in izolare 14 zile daca intra in contact direct cu un bolnav, spune directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din INSP, Adriana Pistol.

Persoanele vaccinate anti-COVID-19 scapa de carantina, in cazul in care intra in contact cu persoane infectate

Romanii care se vaccineaza impotriva COVID-19 nu vor mai fi nevoite sa ramana in izolare, chiar daca intra in contact cu persoane infectate,a asiguratValeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei.

Programarea persoanelor pentru vaccinarea in etapa a II-a debuteaza vineri, 15 ianuarie. Valeriu Gheorghita, detalii despre modalitatea de inscriere (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a facut mai multe precizari referitoare la modalitatea de inscriere la vaccinare pentru persoanele care intra in etapa a II-a. El.

Vesti proaste pentru mii de romani. Germania a facut anuntul oficial: se intampla de azi, 11 ianuarie

Germania a anuntat modificarea conditiilor de intrare in teritoriul sau pentru cetatenii romani. incepand cu 11 ianuarie 2021, toate persoanele care merg in acest teritoriu trebuie sa aiba test COVID-19 negativ si sa stea in carantina. Testele pot fi facute si la destinatie. Germania, masuri mai drastice pentru cetatenii care vin din zonele de risc.

Decizie fara precedent a unui medic de familie. A anuntat ca va scoate din lista toate persoanele care refuza vaccinarea

Reactie dura din partea unui medic de familie. Acesta a anuntat pe pagina sa de Facebook ca pacientii care refuza vaccinarea vor fi scosi de pe lista sa.

ANIS propune minimum o ora de informatica si una de TIC pentru toate formele de invatamant licealprofesional, in fiecare an de studiu

In contextul lansarii in dezbatere publica a proiectului planurilor cadru pentru invatamantul liceal si profesional, ANIS - Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii - prezinta observatiile sale referitoare la tematica competentelor specifice tehnologiei informatiei. Propunerea este elaborata cu sprijinul Uniunii Profesorilor de Informatica din Romania UPIR) si a unui grup de profesori universitari din principalele universitati din tara, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )