Libnet.ro
UNICEF

21:15

INS: Activitatea in constructii si servicii va scadea, in urmatoarele trei luni, estimeaza managerii

Adevărul Adevărul,
INS: Activitatea in constructii si servicii va scadea, in urmatoarele trei luni, estimeaza managerii

Managerii romani estimeaza pentru urmatoarele trei luni o scadere a activitatii si a numarului de salariati in constructii si servicii si o stabilitate a preturilor in industria prelucratoare si constructii, potrivit rezultatelor unei anchete publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

INS: Managerii estimeaza o scadere a activitatii in constructii si servicii, in urmatoarele trei luni

Managerii romani estimeaza pentru urmatoarele trei luni o scadere a activitatii si a numarului de salariati in constructii si servicii si o stabilitate a preturilor in industria prelucratoare si constructii, potrivit rezultatelor unei anchete publicata astazi de Institutul National de Statistica INS).

Managerii estimeaza o scadere a activitatii in constructii si servicii, in urmatoarele trei luni

Managerii romani estimeaza pentru urmatoarele trei luni o scadere a activitatii si a numarului de salariati in constructii si servicii si o stabilitate a preturilor in industria prelucratoare si constructii, potrivit Institutul National de Statistica.

Carantina in Bulgaria pentru urmatoarele trei saptamani: Bilantul cazurilor noi a depasit 4.300 de infectari

Bulgaria a declarat miercuri ca va fi impusa o noua carnatina pentru urmatoarele trei saptamani, Astfel autoritatile inchid, incepand de vineri,scolile, restaurantele, centrele comerciale si salile.

Condamnari in dosarul ANRP. Sase ani si trei luni deinchisoare pentru fostul presedinte Crinuta Dumitrean. Sase ani si patru luni de pentru Horia Simu

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) Crinuta Dumitrean a fost condamnata, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani si trei luni de inchisoare pentru retrocedarea ilegala a unui teren in municipiul Constanta, iar Horia Simu a primit in acelasi dosar o condamnare de sase ani si patru luni de inchisoare. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

A murit dupa trei luni de la producerea accidentului. Avea doar 29 de ani

Un tanar din municipiul Targu Jiu s-a stins din viata intr-un spital din Targu Mures, dupa aproximativ trei luni de la producerea accidentului in care a fost implicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )