Libnet.ro
UNICEF

19:00

INS il contrazice pe Victor Ponta: Cifra anuntata de premier pentru cresterea economica nu este cea corecta

B1 B1,
INS il contrazice pe Victor Ponta: Cifra anuntata de premier pentru cresterea economica nu este cea corecta

Institutul National de Statistica INS) il contrazice pe premierul Victor Ponta. Tudorel Andrei, presedintele Institutului, sustine ca cifrele anuntate de premier privind evolutia economiei in trimestrul al. continuă pe B1

Victor Ponta: M-am pregatit pentru functia de presedinte, nu pentru dezbatere

Premierul Victor Ponta a a declarat miercuri ca s-a pregatit pentru functia de presedinte al Romaniei, nu pentru dezbaterea electorala cu contracandidatul sau, Klaus Iohannis. Eu m-am pregatit pentru functia de .

Klaus Ionannis spune ca Victor Ponta este un pericol pentru democratia romaneasca

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale l-a criticat dur la Realitatea TV pe contracandidatul sau din turul 2, Victor Ponta, afirmand ca este un pericol pentru democratia romaneasca , in contextul in care actualul premier l-a.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

Ambasada Romaniei in Germania il contrazice pe Victor Ponta: Se pot suplimenta sectiile

Ambasada Romaniei la Berlin cere infiintarea a doua noi sectii suplimentare pentru turul al II-lea, la Munchen si Stuttgart. Solicitarea il contrazice pe Victor Ponta, care a spus aseara in timpul dezbaterii cu Klaus Iohannis ca nu s-ar putea infiinta noi sectii in Germania pentru ca nu ar permite prevederile legislatiei germane.

Klaus Ionannis spune ca Victor Ponta este un pericol pentru democratia romaneasca

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale l-a criticat dur la Realitatea TV pe contracandidatul sau din turul 2, Victor Ponta, afirmand ca este un pericol pentru democratia romaneasca , in contextul in care actualul premier l-a.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

Victor Ponta: INS va anunta vineri ca in T3 avem crestere economica peste 1%/ Ionut Popescu: INS nu imi dadea datele nici cu o seara inainte acuzand ca s-ar incalca neutralitatea institutiei

Premierul Victor Ponta a anuntat in dezbaterea de la B1 TV ca Institutul National de Statisca va anunta vineri ca in T3 trimestrul trei) avem crestere economica peste 1% si ca in primul trimestru s-a recalculat si nu am fost niciodata in recesiune. Premierul, care nu a lamurit de unde stie deja statisticile INS, mai spune ca Romania va avea la finalul anului o crestere de intre 2% si 2,5%. Fostul ministru de Finante, economistul Ionut Popescu, povesteste pe contul sau de facebook ca, in perioada cand era ministru, a cerut INS sa primeasca si el datele cu o seara inainte ca sa poata rapsunde intrebarilor presei, dar reprezentantii INS l-au refuzat pe motiv ca s-ar incalca neutralitatea institutiei. Acum, este evident ca Statistica furnizeaza informatii pe care premierul ar trebui sa le afle exact atunci cand le afla toata lumea. , scrie Ionut Popescu.

Mesajul lui Adrian Nastase pentru Victor Ponta in legatura cu legea amnistiei si gratierii: Victor, spune ca esti de acord cu propunerea de convocare a Parlamentului. Un vot negativ nu ar insemna respingerea pentru eternitate, subiectul poate fi reluat

Fostul premier Adrian Nastase a postat joi, pe blog, un mesaj pentru Victor Ponta, in care il indeamna pe candidatul PSD la prezidentiale sa accepte propunerea de convocare a Parlamentului pentru respingerea legii amnistiei si gratierii, provocare lansata in dezbaterea de miercuri seara, de la B1 Tv, de Klaus Iohannis. Daca problema e atat de serioasa pentru barbati, nu vad de ce nu ar fi de acord Ponta cu propunerea lui Iohannis - facuta, probabil, in bascalie, spune Nastase, adaugand ca Care este problema ca acest proiect sa fie supus votului si respins? Un vot negativ pe acest proiect nu ar insemna respingerea pentru eternitate a unei legi a gratierii si amnistiei. Parlamentul are dreptul de a relua acest subiect, cu un nou proiect de lege initiativa legislativa) intr-o alta sesiune in urma unei dezbateri publice.

Cum se prezinta candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis. Ponta: Am o viziune prezentata ca premier. Iohannis: Votul nu e o lozinca (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis, au participat, miercuri seara, la postul B1 TV, la dezbaterea electorala inaintea celui de al doilea tur al alegerilor ce va avea loc duminica.

Motivele pentru care Victor Ponta ar trebui sa voteze cu Iohannis

Se ia sloganul PSD, Mandru ca sunt roman! si genealogia candidatilor, se combina cu un vot acordat lui Crin Antonescu, in 2009, se orneaza cu un fost premier liberal sustinut de PSD Calin Popescu Tariceanu si se serveste cu o garnitura de logica dichisita cu un alt fost presedinte de dreapta - Emil Constantinescu. Rezultatul? Victor Ponta corespunde profilului votantului de dreapta, scrie jurnalista Iulia Marin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )