Libnet.ro
UNICEF

20:30

INS: Mai mult de jumatate din exportatori estimeaza contractii masive in martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Mai mult de jumatate din exportatori estimeaza contractii masive in martie

Peste 50% dintre exportatorii care detineau o cota de 62% din exporturile Romaniei in martie 2019 estimeaza contractii masive ale exportului in luna martie din 2020, ca urmare a pandemiei de coronavirus, arata o cercetare ad-hoc realizata si publicata ieri de catre Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Cum pot fi contestate sanctiunile aplicate in timpul starii de urgenta Avocatul Poporului: Jumatate din amenda se poate achita in 15 zile

Romanii care sunt amendati pentru incalcarea starii de urgenta vor putea sa plateasca in termen de 15 zile jumatate din valoarea amenzii aplicate de autoritati, si nu jumatate din minimul amenzii prevazut de lege, spune Avocatul Poporului. Institutia arata si in ce conditii pot fi contestate sanctiunile pentru incalcarea ordonantelor militare.

IN LUNA MARTIE: Cartofii, fructele proaspete si serviciile postale s-au scumpit cel mai mult in martie

Cartofii, fructele proaspete, serviciile postale si tutunul s-au scumpit cel mai mult in luna martie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibilii si serviciile de transport aerian s-au ieftinit.

Proiectul privind compensatiile pentru romanii ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% a fost adoptat

Romanii care si-au intrerupt partial activitatea si ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% in urma crizei generate de pandemia de coronavirus, inclusiv profesionistii grupati in asocieri fara personalitate juridica, beneficiaza de masuri compensatorii, potrivit unui amendament adoptat la OUG 322020, aprobata in sedinta online de miercuri a Senatului.

Florin Stegariu, Strunga Winery: Oamenii acorda o importanta imensa productiei autohtone si sprijina mai mult ca de obicei producatorii romani

Romanii acorda o importanta mai mare productiei autohtone si sustin mai mult decat in mod obisnuit antreprenorii locali, in contextul in care vanzarile multora dintre ei, in special a producatorilor de vin, au scazut dramatic odata cu inchiderea.

Ionel Arsene: Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19, anunta deputatul PSD Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

Previziune: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese.

LA CEL MAI REDUS NIVEL DIN ULTIMII PATRU ANI Exxon Mobil isi reduce cheltuielile cu 30%, in contextul pandemiei

Grupul petrolier american Exxon Mobil, prezent si in Romania, isi reduce cu 30% cheltuielile de investitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, si amana proiecte majore, deoarece pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat cererea de energie, iar pretul titeiului a scazut semnificativ, transmit agentiile straine, conform Agerpres.

in UE se vor produce cu 1,5 milioane mai putine masini din cauza crizei coronavirusului. Cum sta Romania

Industria auto este una dintre cele la care se pot cuantifica rapid efectele crizei sanitare, iar datele arata ca suspendarile anuntate pana acum se vor traduce intr-o productie cu 1,5 milioane de masini mai mica la nivelul UE. O uzina a reluat deja productia si mai multe stabilesc acum cum vor reincepe. Vor fi aplicate masuri de distantare sociala, in alte uzine vor fi inchise cantinele si in autobuzele de transport jumatate dintre locuri vor fi goale. Muncitorilor li se va lua temperatura la intrarea in schimb la unele uzine.

Ion Cristoiu, despre muncitorii sezonieri: Au infectat, banuiesc, jumatate din populatie!

Pariul lui Cristoiu in privinta muncitorilor sezonieri: Se vor infecta din nou si vor veni inapoi.

Concedieri si somaj tehnic la cote fabuloase: Mai mult de o cincime din angajati stau acasa

Pandemia a bulversat cu totul activitatile economice, mai mult de unul din cinci angajati avand contractul de munca incetat sau suspendat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )