Libnet.ro
UNICEF

00:07

Inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie. Ministerul Educatiei a publicat proiectul Calendarului si al metodologiei inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015

Hotnews Hotnews,
 Inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie. Ministerul Educatiei a publicat proiectul Calendarului si al metodologiei inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015

Si anul acesta, copiii de 7 ani care nu au parcurs clasa pregatitoare pot fi inscrisi de parinti direct in clasa I. Prevederea face parte din proiectul metodologiei de inscriere in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015, publicat astazi, 11 februarie, de Ministerul Educatiei. Potrivit acestui proiect, inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie. Inscrierea in clasa pregatitoare se va face la fel ca anul trecut, in doua etape, iar in prima etapa trebuie sa se inscrie atat copiii ai caror parinti opteaza pentru scoala de circumscriptie, cat si cei care aleg o alta scoala. Scolile cu predare in limba unei minoritati pot introduce la inscriere criteriul cunoasterii limbii de predare. Vezi in articol Calendarul inscrierii in clasa pregatitoare 2014. continuă pe Hotnews

DOCUMENTE Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoare si in clasa intai

Inscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep pe 24 februarie, respectand modelul de anul trecut, potrivit documentelor puse in dezbatere publica, marti, de Ministerul Educatiei.

inscrierea la clasa pregatitoare si clasa I incepe din 24 februarie.

Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare si la clasa I va incepe din 24 februarie, iar listele cu elevii inscrisi in invatamantul primar in anul scolar 2014 - 2015 vor fi publicate in 11 aprilie, potrivit unui proiect al Ministerului Educatiei Nationale MEN). Ministerul Educatiei a postat, marti, pe site-ul institutiei, proiectul de Calendar al inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014 - 2015. Astfel, in 17 februarie, vor fi afisate circumscriptiile scolare si numarul de .

DNA ancheteaza Ministerul Educatiei.

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cerceteaza modul in care Ministerul Educatiei a incheiat un contract cu firma Romdidac, in baza caruia compania a devenit unicul furnizor de diplome, informeaza Mediafax. Toti ministrii postdecembristi, incepand cu Liviu Maior, Andrei Marga si Mircea Miclea, au avut conventii cu Romdidac, pentru furnizarea diplomelor de studii. Printre sefii din Ministerul Educatiei care au girat, prin conventii sau note, colaborarea cu Romdidac se mai numara Daniel .

DOCUMENT Ministerul Educatiei a facut publice documentele privind monopolul firmei Romdidac asupra diplomelor

Ministerul Educatiei a publicat marti documentele referitoare la procedurile prin care firma Romdidaca primit dreptul exclusiv de a furniza diplomele scolare si universitare, din 1994 pana in prezent, in urma anchetei publicate luni in exclusivitate de Adevarul.

DNA suspecteaza fapte de coruptie la Ministerul Educatiei si a inceput urmarirea penala cu privire la acordarea, in 2002, a dreptului de eliberare a tuturor diplomelor unei firme private

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) suspecteaza fapte de coruptie la Ministerul Educatiei, petrecute in 2002, si a inceput urmarirea penala. Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu ar fi acordat unei firme private dreptul exclusiv de eliberare a tuturor diplomelor scolare si universitare, fara licitatie, in baza unei conventii semnate de ministrul de la acea vreme si directorul general al Romdidac SA, Niculae Bolboasa, a scris astazi Adevarul. La solicitarea HotNews. ro, DNA a raspuns ca pe rolul DNA exista o cauza in care se efectueaza acte de urmarire penala in rem cu privire la fapte) referitoare la suspiciunea comiterii unor infractiuni de coruptie si de evaziune fiscala.

Samsung Galaxy S5: 24 februarie aduce si un nou aspect al sistemului Android

Samsung Galaxy S5 se lanseaza pe 24 februarie la MWC 2014 la Barcelona. Pana atunci, compania a publicat un afis care arata ce ar urma sa contina dispozitivul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )