Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce inseamna cand iti visezi propria casa. Mihai Voropchievici a marturisit totul

Antena3 Antena3,
Ce inseamna cand iti visezi propria casa. Mihai Voropchievici a marturisit totul

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Antena 3 seminificatia viselor in care apare prorpia casa. intoarcerea aceasta e intoarcerea la origini. La mama, la familie, la casa, la perioada in care nu ai. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune pentru saptamana 1-6 septembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au parte de o dragoste pasionala. Gemenii au ajutor de la forta divina

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, previziunile runelor pentru saptamana 1-6 septembrie 2019. HOROSCOPBERBEC- deschide saptamana pe motiv de.

HOROSCOP. Cadoul divin al universului pentru zodii, cu Mihai Voropchievici. Gemenii vad partea plina a paharului. Racii ofera cea mai frumoasa iubire

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Adevaruri ascunse, cadoul divin al Universului pentru fiecare dintre zodii. HOROSCOP Berbec - are puterea de a incuraja oamenii. Are o forta.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Beneficiile purtarii de bijuterii cu Piatra Lunii

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Beneficiile purtarii de bijuterii cu Piatra Lunii. Piatra Lunii echilibreaza emotiile puternice, ne ajuta sa ne reamintim visele, sa fim calmi si.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Puterea si beneficiile pietrei lapis lazuli

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Puterea si beneficiile pietrei lapis lazuli. Din punct de vedere spiritual, piatra lapis lazuli este folosita pentru meditatii, pentru a alunga.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Puterea si beneficiile pietrei cuart roz

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Puterea si beneficiile pietrei cuart roz. Din punct de vedere spiritual, piatra cuart roz este o piatra a iubirii, folosita deseori in ritualuri.

Batrana de 72 de ani din judetul Botosani s-a trezit luata din propria casa de un vecin. Au urmat 48 de ore de chin pentru femeie

Zilele de batranete ale unei femei de 72 de ani s-au transformat intr-un cosmar, dupa ce un vecin a dat buzna in casa in care locuia singura si a luat-o pe sus. Barbatul de 47 de ani a dus-o pe batrana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )