Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce inseamna pensiile private pentru Romania

România Liberă România Liberă,
Ce inseamna pensiile private pentru Romania

Sistemul de pensii private in Romania reprezenta 3,07% din produsul intern brut la 31 martie 2015, cu o valoare totala a activelor in administrare de aproximativ 5 miliarde de euro 21,7 miliarde de lei), potrivit unui raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Atragerea de investitii straine este prioritatea majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata la Blaj ca atragerea de investitii straine reprezinta o prioritate majora pentru Romania, insa in egala masura trebuie sustinut si capitalul romanesc.

Iohannis, la Blaj: Atragerea de investitii straine, o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, unde participa la Bosch Innovation Day, ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si.

Iohannis, la Blaj: Atragerea de investitii straine, o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, unde participa la Bosch Innovation Day, ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si investitiile autohtone, care sunt in mare suferinta in prezent.

EVENIMENT INTACT MEDIA GROUP - EFICIENTA ENERGETICA, prioritate fundamentala pentru Romania

Reducerea consumului de energie primara cu 20% este unul din obiectivele stabilite de Uniunea Europeana pentru anul 2020. Pentru a indeplini aceasta tinta, Romania a adoptat o serie de masuri de sprijin pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )