Libnet.ro
UNICEF

09:47

ONU: Peste 4.000 de morti in conflictul din estul Ucrainei, dintre care 300 in ultimele zece zile

B1 B1,
ONU: Peste 4.000 de morti in conflictul din estul Ucrainei, dintre care 300 in ultimele zece zile

Conflictul din estul separatist prorus al Ucrainei s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU, relateaza AFP,. continuă pe B1

Bilant: Peste 4.000 de morti in conflictul din estul Ucrainei

Conflictul din estul separatist prorus al Ucrainei s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU care ilustreaza fragilitatea armistitiului incheiat la inceputul lui septembrie, relateaza Mediafax.

Germania si Franta fac apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile din estul Ucrainei

Germania si Franta au facut apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile organizate duminica de rebelii prorusi in estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in confruntarile din estul Ucrainei

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, au anuntat autoritatile locale. Kievul i-a acuzat pe separatistii prorusi ca au incalcat armistitiul de 45 de ori in .

Conflictul armat din estul Ucrainei: Separatistii sustin ca au descoperit aproape 300 de cadavre de femei

Liderul separatistilor prorusi din regiunea Donetk a anuntat vineri ca peste 280 de cadavre ale unor femei disparute mai demult au fost descoperite in gropi comune in apropierea orasului.

Separatistii din estul Ucrainei sustin ca au descoperit cadavrele a peste 280 de femei in Donetk

Cadavrele a peste 280 de femei disparute au fost descoperite in gropi comune in apropierea orasului Krasnoarmeisk, sustine liderul separatistilor prorusi din regiunea Donetk, citat de RIA Novosti. Corpurile a.

ONU: Alegerile convocate de separatisti in estul Ucrainei, o grava incalcare a acordurilor de la Minsk

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon: Aceste alegeri constituie o grava incalcare a Protocolului si Memorandumului de la Minsk care trebuie respectate integral si puse in aplicare urgent. Ele contravin de asemenea Constitutiei si legislatiei ucrainene .

Moscova ii indeamna pe separatistii din estul Ucrainei sa organizeze alegeri legislative si prezidentiale pe 2 noiembrie

Moscova si-a pierdut definitiv influenta asupra Legislativului ucrainean,dar Rusia mai are un as in maneca - alegerile din estul separatist al Ucrainei din 2 noiembrie. Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, i-a incurajat pe separatisti sa organizeze scutinul, declarand ca Rusia va recunoaste rezultatele alegerilor legislative si prezidentiale organizate de rebelii prorusi.

ONU: Conflictul din Ucraina s-a soldat cu peste 4.000 de MORTI

Conflictul din estul separatist prorus al Ucrainei s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU care ilustreaza.

ONU: Alegerile convocate de separatisti in estul Ucrainei reprezinta o grava incalcare a acordurilor de la Minsk

Alegerile convocate de separatistii prorusi in estul Ucrainei si care ar urma sa aiba loc la 2 noiembrie constituie o grava incalcare a acordurilor de la Minsk semnate in septembrie de partile implicate.

Olanda cere Rusiei probe cu privire la doborarea zborului MH17 in estul Ucrainei

Olanda va solicita Rusiei probele pe care Moscova se sprijina atunci cand afirma ca zborul MH17 a fost doborat de fortele ucrainene in iulie, in estul Ucrainei, a declarat marti parchetul olandez, citat de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )