Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru judetele Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta. continuă pe Adevărul

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii

Mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii au fost emise, duminica, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de ploi si descarcari electrice in judete din sud-est

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod Galben de averse si descarcari electrice, valabila in localitati din judetele Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta, in urmatoarele doua ore.

Doi oameni au murit luati de viitura in Vrancea si Bacau. Cod rosu de inundatii si cod portocaliu de ploi, in vigoare vineri in mai multe judete

Doi oameni au murit luati de viitura joi seara, in localitatea bacauana Livezi, respectiv in comuna vranceana Ruginesti, iar pe afluentii raului Trotus din judetele Bacau si Covasna este in vigoare si vineri un cod rosu de inundatii, anunta Mediafax. De asemenea, pana vineri la ora 18:00 este in vigoare un cod portocaliu de ploi in judetele Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani. Meteorologii au avertizat ca ploile vor avea caracter torential si se vor depasi local 50 l/mp si izolat, mai ales in zona de munte, 80. 100 l/mp.

Un nou cod galben de inundatii: Sunt vizate 13 judete (FOTO)

Hidrologii au emis, duminica, un nou cod galben de inundatii. Potrivit inhga. ro, sunt vizate raurile din bazinele hidrografice: Bega superioara judetul Timis), Timis superior si afluentii sai judetele.

INHGA: Cod galben de inundatii pentru rauri din 13 judete, pana luni, la ora 12:00 (FOTO)

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa duminica de hidrologi pentru rauri din 13 judete, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor. Atentionarea este valabila.

Cod galben de furtuni, pana la ora 19.30. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse, grindina si descarcari electrice valabila pentru extremitatea de nord-vest a judetului.

Cod GALBEN de inundatii in 13 judete

Hidrologii au emis duminica dupa-amiaza o noua atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din 13 judete, valabila pana luni, la ora 12,00.

Cod galben de inundatii. Ce rauri sunt vizate

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, doua atentionari Cod Galben de inundatii, valabile in urmatoarele ore, in bazine hidrografice de pe raza judetelor Covasna, Brasov, Tulcea si Constanta.

Mai multe strazi din Constanta inundate; o casa din Navodari, distrusa de trasnet

Mai multe strazi din municipiul Constanta au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi torentiale, iar o casa din Navodari a fost distrusa in totalitate dupa ce a fost lovita de trasnet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )