Libnet.ro
UNICEF

17:00

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, la patru ani de la tragedia din Colectiv: in lupta cu secundele, salvatorii au dat totul!

Antena3 Antena3,
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, la patru ani de la tragedia din Colectiv: in lupta cu secundele, salvatorii au dat totul!

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a postat pe Facebook un mesaj despre tragedia din clubul Colectiv. 30 octombrie 2015 - Momentul care ne-a marcat pe fiecare dintre noi, cetateni si salvatori,. continuă pe Antena3

Patru ani de la tragedia din Colectiv. Politicienii concediati dupa tragedie, din nou pe cai mari

Reformarea clasei politice a fost ceruta insistent de oamenii iesiti in strada dupa tragedia de la Colectiv. La patru ani de la incendiu, majoritatea celor care guvernau atunci sunt cei care fac jocurile politice la Bucuresti.

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, la patru ani de la Colectiv: Strigatele disperate aleunor copii rasuna si azi pentru ei, colegii nostri

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, condus de Raed Arafat, publica, pe Facebook, un mesaj de comemorare a tragediei de la Colectiv, din 30 octombrie 2015. Acum 4 ani, o tara intreaga era ingenuncheat.

Patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, dar niciun vinovat. in ce stadiu este ancheta

Astazi se implinesc patru ani de la tragedia din Colectiv in urma careia si-au pierdut viata 64 de oameni. Ministerul Afacerilor Interne anunta, in cursul noptii de 30 spre 31 octombrie 2015, ca 27 de.

4 ani de la Colectiv: presedintele a depus o coroana de flori in memoria celor 64 de victime

Presedintele Klaus Iohannis a mers miercuri la Colectiv, pentru a depune o coroana de flori in memoria celor 64 de tineri care si-au pierdut viata in tragedia din 30 noiembrie 2015.

Convocarea semestriala de instruire cu sefii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta

Specialistii Serviciului Pregatire pentru Interventie si Rezilienta Comunitatilor din cadrul I. Drobeta al judetului Mehedinti au sustinut astazi, 30 octombrie, la sediul inspectoratului, convocarea semestriala de instruire cu sefii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta de la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Mehedinti.

Schimbari bruste de vreme incepand din orele urmatoare. Comitetele locale pentru situatii de urgenta au fost avertizate

Se schimba radical vremea chiar de astazi, dupa orele pranzului, meteorologii lansand in acest sens o atentionare. Comitetele locale pentru situatii de urgenta au fost instiintate.

Producatorul de utilaj petrolier Upet Targoviste, nou consiliul de administratie pentru urmatorii patru ani

Producatorul de utilaj petrolier Upet Targoviste are un nou consiliul de administratie pentru urmatorii patru ani. Din consiliu fac parte Florin Mocanescu, Iulica Velcea si Adriana Constantin.

4 ani de Colectiv. DSU: Un moment care in mintea si sufletele tuturor salvatorilor va ramane vesnic

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) a transmis, miercuri, un mesaj la implinirea a patru ani de la tragicul eveniment. DSU a aprecieaza ca a fost una dintre cele mai dificile misiuni care va ramane vesnic in mintea si sufletele tuturor salvatorilor prezenti la misiune. DSU sustine ca toti cei implicati au format o echipa, totul pentru a salva cat mai multe suflete prinse in acel club.

Ciolos: Sa le fie rusine celor de la ISU ca nu m-au informat despre filmul din Colectiv Daca il vedeam atunci, aveam alta abordare fata de Arafat cand s-a cerut demiterea lui

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a mintit Guvernul deoarece nu l-a informat dupa momentul tragediei din Colectiv despre existenta inregistrarii aparute acum. El spune ca daca vedea acest film in 2015, cand era prim-ministru, avea o cu totul alta abordare fata de Raed Arafat, atunci cand a existat presiunea publica pentru demiterea lui de la sefia Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

ALERTA ALIMENTARA: Focar puternic de TOXIINFECTIE intr-o statiune de top din Romania. Bilantul VICTIMELOR ajunse la spital

Stare de alerta la Brasov dupa ce un adult si 11 copii au fost transportati, miercuri, la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU), citat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )