Libnet.ro
UNICEF

07:15

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

ADPM ADPM,
Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Miley Cyrus, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Adelina Pestritu si Speak ori Madalina Ghenea, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! . continuă pe ADPM

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Andreea Mantea, talentatele artiste din trupa Amadeus, Alina Puscas, Andrei Gheorghe sau Tudor Chirila, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

Cele mai frumoase locuri din Cehia. Castele din povesti si orase medievale

Cele mai frumoase locuri din Cehia. in afara de Praga, oras recunoscut pentru farmecul sau aparte, in Cehia exista multe destinatii deosebite. Orasele Cesky Krumlov, Kutna Hora si castelul Karlstein se numara printre obiectivele turistice foarte apreciate din aceasta tara.

Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone

Am selectat cele mai bune jocuri pentru iPhone pe care poti sa le joci gratuit si care nu trebuie sa iti lipseasca din telefon, pentru momentele in care vrei sa faci timpul sa treaca mai repede si mai usor. Cele mai bune jocuri pentru iPhone nu ar trebui sa lipseasca din telefonul niciunui posesor de [] Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune decizii de business din toate timpurile

Cele mai bune decizii de business sunt cele care, desi pe moment pot parea controversate, fac pe termen lung diferenta intre companiile de succes si cele mediocre. Cand a ales, in urma cu mai bine de o suta de.

Cele mai scumpe vile istorice aflate la inchiriere

Cele mai scumpe vile scoase la inchirere in Capitala sunt in zone ultracentrale, restaurate si consolitate integral si de obicei cu o arhitectura impunatoare. Va prezentam cateva dintre cele mai scumpe vile istorice scoase la inchiriere pe piata, ca.

Cele mai frumoase plaje din Albania. Destinatii de vis care pot fi vizitate cu bani putini

Cele mai frumoase plaje din Albania. in ultimii ani, Albania a devenit o destinatie tot mai apreciata de turistii interesati de vacante la mare care cauta oferte ieftine, dar locuri pitoresti. Frumusetea plajelor albaneze, cu mici insule izolate, poate rivaliza cu plajele grecesti sau cu cele din Croatia, iar pretul este la jumatate.

O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

Ne paste o noua criza a medicamentelor. Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina, Novorapid, e de negasit in farmacii. in urmatoarea perioada, se asteapta ieftinirea acestui medicament, astfel ca nici.

Romanii au talent: cea de-a patra semifinala live a inregistrat cele mai mici cifre din acest sezon

Cu o medie nationala de numai 2,1 milioane de telespectatori, cea de-a patra semifinala live Romanii au talent a inregistrat cele mai mici audiente din acest sezon, conform datelor oferite de Paginademedia. ro.

Cele mai avantajoase carduri de credit

Cardul de credit poate fi solutia de rezerva atunci cand nu mai dispui de resurse financiare, atunci cand trebuie sa faci o cheltuiala, dar nu ti-au mai ramas suficienti bani pana la salariu. in plus, daca il folosesti cu cap si cunosti bine toate chichitele cardului de credit, el poate sa-ti aduca beneficii cumparaturi in rate fara dobanda, puncte si alte facilitati. Adevarul iti prezinta cele mai avantajoase carduri de credit.

Lenovo, in centrul atentiei la salonul de la Beijing: incaltarile inteligente, imprimanta 3D pentru cofetari si telefonul cu proiector, printre cele mai noi gadgeturi (VIDEO)

Printre cele mai noi gadgeturi prezentate la salonul de la Beijing se numara incaltari inteligente, imprimanta 3D pentru cofetari si telefonul cu proiector, scrie Digi 24. Lenovo vrea sa intre pe piata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )