Libnet.ro
UNICEF

10:15

O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

B1 B1,
O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

Ne paste o noua criza a medicamentelor. Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina, Novorapid, e de negasit in farmacii. in urmatoarea perioada, se asteapta ieftinirea acestui medicament, astfel ca nici. continuă pe B1

Raportat la puterea de cumparare, romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile.

Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe

Intre Apple Watch si toate celelalte cu Android Wear se remarca Huawei Watch, un dispozitiv frumos prezentat in martie la MWC 2015. Acum, aflam si pretul pentru acesta, dar daca designul e o chestiune relativa, costul este clar: mult peste cele cu Android Wear. Apple are tot felul de adjective pentru Watch si pe unele [] Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La 25 de ani, Taylor Swift e una dintre cele mai puternice femei din lume! Cum arata restul clasamentului Forbes

Pentru prima oara, la doar 25 de ani, Taylor Swift a ajuns in topul celor mai puternice femei din showbizul mondial, un clasament intocmit anual de prestigioasa revista Forbes.

in aceasta seara se inaugureaza supbasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura din Timisoara

Pasajul a costat 69 de milioane de lei in urma unui proiect din fonduri europene,1,2 milioane de lei fiind contributia Primariei Timisoara.

Romanii platesc printre cele mai mari preturi la energie din UE raportate la puterea de cumparare

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din Uniunea Europeana UE) raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile cele mai mici sunt in Finlanda, Letonia si Luxemburg.

Romania, printre cele mai mari preturi la energie din UE

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile cele mai mici sunt in Finlanda, Letonia si.

Luis Figo: 27 mai este una dintre cele mai negre zile din istoria FIFA

Fostul international portughez Luis Figo, care si-a retras candidatura la presedintia FIFA, a declarat, joi, intr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook, ca 27 mai este una dintre cele mai negre zile din istoria forului mondial.

Cele mai profunde lectii de viata ale parintelui Arsenie Boca: Hristos a suferit ca om, nu ca Dumnezeu, deci si tu, omule, poti rabda!

Arsenie Boca, unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Romaniei, parintele vizionar care a a facut numeroase profetii despre vremurile pe care le traim sau care vor veni, a lasat oamenilor invataturi de viata, adevarate lectii de morala crestina.

Cele mai scumpe vile istorice aflate la inchiriere

Cele mai scumpe vile scoase la inchirere in Capitala sunt in zone ultracentrale, restaurate si consolitate integral si de obicei cu o arhitectura impunatoare. Va prezentam cateva dintre cele mai scumpe vile istorice scoase la inchiriere pe piata, ca.

Cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Drumetii la aer curat, in mijlocul unor peisaje de basm

Concediul de vara nu trebuie petrecut neaparat cu burta in sus, la soare. Pentru cei care prefera plimbarile in aer curat si vor sa admire peisaje montane superbe, dar sa faca si putina miscare, statiunile din Austria sunt destinatia perfecta. adevarul. ro va spune care sunt cateva dintre cele mai frumoase statiuni montane din Austria.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )