Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Institutul Fundeni - cel mai mare spital pentru bolnavi de cancer din tara, si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu raman 24 de ore fara apa calda si caldura

Hotnews Hotnews,
 Institutul Fundeni - cel mai mare spital pentru bolnavi de cancer din tara, si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu raman 24 de ore fara apa calda si caldura

Cele mai mari spitale pentru bolnavi de cancer din tara - Institutul Clinic Fundeni si Institutul Oncologic Al. Trestioreanu - precum si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu, raman timp de 24 de ore fara apa calda si caldura. Oficialii RADET au declarat, pentru HotNews. ro, ca personalul administrativ al celor 3 spitale a primit o instiintare in acest sens. Cele 3 spitale au, impreuna, o capacitate de aproape 2. 000 de paturi - adica aproape 2. 000 de pacienti internati. in noaptea de joi spre vineri, timp de cateva ore, RADET va opri si apa rece la cele 3 spitale. continuă pe Hotnews

VIDEO inca un spital fara apa: Spitalul de copii din Cluj nu are apa curenta de peste 10 ore

Spitalul de copii din Cluj-Napoca, unde sunt internati in acest moment peste 300 de copii, a ramas fara apa curenta de peste 10 ore si nimeni nu lucreaza pentru remedierea situatiei, a anuntat joi seara Emanuel Ungureanu, deputat USR si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Institutul Fundeni - cel mai mare spital pentru bolnavi de cancer din tara, si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu raman 24 de ore fara apa calda si caldura.

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Fotbal feminin: Samantha Kerr devine jucatoarea cu cel mai mare salariu din istorie, dupa transferul la Chelsea

Australianca Samantha Kerr va fi transferata la Chelsea in perioada de mercato din aceasta iarna si va deveni jucatoarea cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului feminin, 480. 000 de euro brut pe an, informeaza lequipe. fr.

Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Candidatul PSD Viorica Dancila a castigat in cinci judete cele de-al doilea tur al prezidentialelor, cel mai mare scor fiind inregistrat in Teleorman.

CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Cel mai mare producator mondial de articole de lux, LVMH Group, proprietarul marcii Louis Vuitton, plateste 16,2 miliarde de dolari in numerar pentru cumpararea brandului american de bijuterii de lux Tiffany and Co. , conform Reuters. Achizitia este cea mai mare pe care a facut-o vreodata grupul francez.

Rares Bogdan, dupa avariile in lant ale RADET: Cum e posibil, doamna Firea, sa nu aiba oamenii din Bucuresti caldura si apa calda de trei saptamani? in schimb, va laudati cu cel mai mare targ de Craciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii cere socoteala primarului general Gabriela Firea, dupa ce mii de bucuresteni stau in frig si fara apa calda din cauza avariilor RADET. Ce-i porcaria asta,.

Google reinventeaza mailul cu cea mai mare schimbare pentru Gmail

Gmail e unul dintre serviciile de baza ale Google si acum va trece printr-o schimbare majora. Compania e prima care incearca sa imbunatateasca acest format de mesagerie vechi de cateva.

FOTOGALERIE MagicHome Fundeni, adapostul construit din donatii ce va gazdui parintii care isi insotesc copiii bolnavi la tratament in Bucuresti, isi deschide portile astazi

Acum doi ani incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania - spitalul Fundeni. Doi ani mai tarziu, MagicHOME isi deschide portile. MagicHOME va oferi familiilor copiilor diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave locuri de dormit, toate facilitatile necesare unei case, bucatarie in care sa poata gati ca acasa, locuri de joaca, dar si servicii de suport non-clinic, precum terapie prin arta si suport psihologic. MagicHOME va fi functional incepand din ianuarie 2020.

LA NIVELUL REGIUNII ECE, Globalworth a inaugurat cel mai inteligent lobby al unei cladiri de birouri

Globalworth a inaugurat, ieri, cel mai inteligent lobby dintr-o cladire de birouri, din regiune, care include o serie de inovatii si premiere tehnologice, precum: cea mai mare podea cinetica din lume intr-o cladire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural intr-o cladire de birouri din sudul si estul Europei, un spatiu de relaxare cu gradene incalzite din marmura, proiectoare Schindler - un proiect pilot in CEE -, precum si Pepper, primul angajat robot al companiei.

Cum arata lobby-ul inteligent din Bucuresti cu cea mai mare podea cinetica din lume dintr-o cladire de birouri

Globalworth, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, dupa dimensiunea portofoliului, a inaugurat in cadrul cladirii Globalworth Tower din Bucuresti cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de inovatii si premiere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2964 seconds )