Libnet.ro
UNICEF

20:45

Insula Santorini din Marea Egee a ramas in intuneric

Antena3 Antena3,
Insula Santorini din Marea Egee a ramas in intuneric

Vacanta a zeci de turisti romani aflati pe insula Santorini din Marea Egee s-a transformat in cosmar. O pana de curent provocata de un incendiu a lasat toata insula in intuneric. Singurul care are. continuă pe Antena3

Grecia: Insula turistica Santorini, fara curent electric, in urma unui incendiu

Insula turistica Santorini din marea Egee a ramas marti fara curent electric in urma unui incendiu declansat in unitatea principala de productie a insulei, a anuntat operatorul public grec DEI PPC), citat de AFP.

Insula Santorini a ramas fara curent electric in urma unui incendiu declansat la unitatea principala a productiei de electricitate

Insula Santorini, situata in Marea Egee, a ramas fara curent electric, marti, din cauza unui incendiu declansat in unitatea principala de productie de electricitate a insulei, potrivit unor surse apropiate.

Fetita din Marea Britanie cu IQ mai mare decat al lui Einstein: A obtinut 162 de puncte la testul de la Mensa

O fata de 11 ani din Marea Britanie are un coeficient IQ mai mare decat al lui Albert Einstein. Copila a obtinut un scor de 162 de puncte la testul IQ de la Mensa, o institutie britanica de invatamant dedicata.

Una dintre cele mai importante orchestre din Marea Britanie, London Philharmonic Orchestra, vine la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 13 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar din seria Mari Orchestre ale Lumii London Philharmonic Orchestra sub bagheta talentatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )