Libnet.ro
UNICEF

18:45

Insulta si calomnia, din nou in Codul Penal, incepand de ieri

Antena3 Antena3,
Insulta si calomnia, din nou in Codul Penal, incepand de ieri

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, in unanimitate, ca insulta si calomnia vor fi considerate fapte penale si vor fi pedepsite cu amenda penala. Decizia judecatorilor CCR a fost luata pe 29 aprilie,. continuă pe Antena3

Caru' cu Vedete: Simona Trasca socheaza din nou. A desfacut picioarele si s-a tras de chiloti intr-un club plin; Ne mandrim cu vedetele noastre! Arata senzational, desi au peste 40 de ani; Roxana Nemes, fara sutien prin parc! Uite ce sani imensi are blon

Arogantele Mihaelei Radulescu la Monaco - taxi elicopter si cina exclusivista pe stanci. Dupa divortul de Elan Schwartzenberg, a fost numita. Tudor Chirila, in tandreturi cu iubita in public. La doi ani dupa despartirea de Andreea Raicu, Tudor Chirila are din nou o iubita oficiala. Cei doi au fost surprinsi.

Iranienii folosesc din nou spatiul virtual pentru mobilizare la alegerile prezidentiale.

Retelele de socializare, blocate de patru ani, dupa ce au contribuit la o mobilizare impotriva realegerii lui Mahmoud Ahmadinejad, au inceput sa functioneze din nou in acest an, relateaza AFP, citat de Mediafax. Voi vota, afirma Rahele pe pagina sa, chiar daca exista o sansa dintr-o suta ca votul meu sa conteze si chiar daca va trebui sa aleg intre ciuma si holera, in timp ce majoritatea celor sase candidati aflati in cursa prezidentiala sunt conservatori apropiati Ghidului suprem Ali .

Lucian Duta, trimis de Basescu, din nou, in fruntea Casei Nationale de Sanatate

Lucian Duta revine in fruntea Casei Nationale de Sanatate de unde a plecat dupa ce si-a batut joc de bolnavii de cancer. Cel care l-a propulsat din nou in conducerea CNAS este chiar presedintele Traian.

Dosarul LOTERIA. Copos, din nou la Tribunalul Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti judeca, vineri, un nou termen in dosarul Loteria I in care George Copos este judecat pentru o evaziune fiscala de peste un milion de euro, transmite Realitatea TV. La sfarsitul lunii mai, procesul a fost amanat pentru data de 14 iunie pentru ca unul dintre inculpati, internat cu o boala contagioasa, sa-si poata pregati apararea. In dosarul Loteria I, omul de afaceri George Copos, actionar la firme din grupul Ana, a fost trimis in judecata in iunie 2006, la putin timp dupa .

Francezii jignesc din nou tara noastra. Deputat: Romania este o SECATURA de stat

Incident diplomatic romano-francez, dupa ce un deputat al UMP de dreapta, opozitie), fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene din Franta, Pierre Lellouche, a catalogat Romania drept secatura de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )