Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire Hollande - Porosenko - Merkel pe tema conflictului din Ucraina. Sper sa gasim o solutie pana in decembrie

Antena3 Antena3,
intalnire Hollande - Porosenko - Merkel pe tema conflictului din Ucraina. Sper sa gasim o solutie pana in decembrie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se vor intalni luni, la Berlin, pentru a discuta despre situatia din estul Ucrainei, unde. continuă pe Antena3

intalnire Hollande-Porosenko-Merkel pe tema crizei din Ucraina

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se vor intalni luni, la Berlin, pentru a discuta despre situatia din estul Ucrainei, dupa ce confruntarile militare s-au intensificat.

Corina Cretu: Romania ar trebui sa faca o informare catre Comisia Europeana privind situatia migratiei din Ucraina

Romania ar trebui sa prezinte in Consiliul European situatia privind migratia din Ucraina, a declarat sambata, la Putna, comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu. Intrebata daca in cadrul Comisiei Europene se pune problema imigrantilor care pot proveni din Ucraina din cauza razboiului din aceasta tara, Corina Cretu a spus ca exista un plan de lucru al Comisiei cu cote ale imigrantilor.

Autoritatile ruse au eutanasiat si ars 50 de boboci de rata din Ucraina

Autoritatile din Rusia au confiscat, eutanasiat si ars 50 de boboci de rata care au ajuns pe teritoriul rusesc din Ucraina, informeaza The Moscow Times. Potrivit autoritatilor, bobocii de rata au fost.

Embargou rus: 50 de boboci de rata din Ucraina, eutanasiati si arsi la frontiera cu Rusia

Autoritatile ruse au confiscat, eutanasiat si ars 50 de boboci de rata care au ajuns pe teritoriul Rusiei din Ucraina vecina, informeaza The Moscow Times, care citeaza postul de televiziune Zvezda TV, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )