Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama e in doliu. Tragedie la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Barack Obama e in doliu. Tragedie la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, spune ca ar inima indoliata dupa ce un angajat al Casei Albe a fost omorat intr-o plimbare de caritate cu bicicleta, scrie BBC. Jake Brewer, de 34 de ani, a murit in timp ce. continuă pe Antena3

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fata in fata cu presedintele Barack Obama

Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, s-a intalnit cu presedintele Barack Obama la Casa Alba pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare. Maior a mentionat.

George Maior si-a prezentat scrisorile de acreditare la Casa Alba. Familia Maior s-a fotografiat cu presedintele Obama

Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza ambasada Romaniei in SUA.

Maior si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba.

Maior si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si cu Joe Biden in septembrie

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden si cu presedintele american Barack Obama, la finalul lunii septembrie, transmite B1 TV. Seful statului va participa la summitul ONU de la New.

Raul Castro i-a cerut lui Barack Obama sa aprofundeze relaxarea sanctiunilor impuse Cubei

Raul Castro i-a solicitat omologului sau american, Barack Obama, in cadrul unei conversatii telefonice, sa aprofundeze relaxarea sactiunilor economice impuse Cubei, informeaza AFP, citata de.

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

George Maior, noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, si-a prezentat joi scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama. Potrivit Agerpres, Maior a vorbit cu Obama despre simpatia pe care o au.

George Maior si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

Noul Ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat ieri scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, ocazie cu care i-a vorbit acestuia despre simpatia pe care o au romanii fata de SUA, apreciind ca aceasta poate contribui substantial la adancirea relatiilor de parteneriat dintre cele doua tari, transmit surse din presa.

Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba

Dupa cum era de asteptat, arestarea lui Ahmed Mohamed a provocat o reactie puternica pe retelele sociale. intr-adevar, un ceas construit acasa iti poate face multe probleme. De exemplu, daca te duci intr-un liceu din Irving, Texas, ai putea fi arestat deoarece inventia ta a fost confundata cu o bomba. Cu toate acestea, un ceas [] Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SUA: Donatorii democrati ii cer vicepresedintelui Joe Biden sa se inscrie in cursa pentru Casa Alba

Un grup important de donatori ai Partidului Democrat a lansat o scrisoare in care ii cere vicepresedintelui american Joe Biden sa se inscrie in cursa pentru presedintia Statelor Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )