Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce pleaca presedintele Iohannis in Statele Unite: un sejur de patru zile la New York si o primire foarte scurta la Casa Alba/ Mizele primei vizite oficiale peste ocean

Hotnews Hotnews,
 De ce pleaca presedintele Iohannis in Statele Unite: un sejur de patru zile la New York si o primire foarte scurta la Casa Alba/ Mizele primei vizite oficiale peste ocean

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la Bruxelles, la Consiliul European, iar de aici va pleca in Statele Unite. Va fi o sedere destul de lunga in SUA. Va participa, la New York, la adunarea generala a ONU in perioada 24 - 29 septembrie, urmand sa fie primit de vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba. Potrivit surselor HotNews. ro, vizita presedintelui Iohannis la Washington va dura putin, intalnirea cu Biden urmand sa fie foarte scurta. Care sunt insa mizele primei vizite pe care Klaus Iohannis o face in Statele Unite?. continuă pe Hotnews

Statele Unite se implica in criza refugiatilor. Cati refugiati urmeaza sa ajunga aici

Secretarul de stat american, John Kerry, a anuntat, duminica, ca Statele Unite va mari semnificativ procentul de refugiati pe care ii primeste in urmatorii doi ani. Astfel, conform oficialului, citat.

Primarul Romeo Stavarache, care are interdictie de a parasi tara, poate sa plece patru zile la Chisinau

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, pus sub control judiciar in dosarul in care este judecat pentru coruptie, poate sa plece patru zile la Chisinau, pentru a pune la punct un proiect de infratire cu capitala Republicii Moldova, a decis, miercuri, Tribunalul Bacau.

Presedintele Iohannis merge la summit-ul de la Bruxelles

La ora 12:00, presedintele Iohannis la sustine o conferinta de presa la Palatul Cotroceni pe care Romania libera o va transmite in format LIVE TEXT .

Presedintele Iohannis il primeste luni pe noul ambasador al SUA

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, luni, pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii in Romania, la Palatul Cotroceni. Hans Klemm ai va prezenta scrisoarea de acreditare sefului statului, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis il primeste luni, la Cotroceni, pe noul ambasador al SUA in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, cu ocazia prezentarii scrisorii de acreditare, informeaza Administratia Prezidentiala.

Tariceanu: Presedintele Iohannis pare sa aiba un rol mai degraba destabilizator

Presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a fost invitatul lui Radu Tudor, in emisiunea Punctul de intalnire. Tariceanu a explicat, in contextul discutiei despre situatia in justitie a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )