Libnet.ro
UNICEF

05:30

intalnire John Kerry - Serghei Lavrov, duminica, la Paris

Adevărul Adevărul,
intalnire John Kerry - Serghei Lavrov, duminica, la Paris

Secretarul de Stat american John Kerry se va intalni duminica, la Paris, cu omologul sau rus Serghei Lavrov, pentru a discuta criza din Ucraina, a anuntat sambata Departamentul de Stat american, citat de Agence France Presse. continuă pe Adevărul

Se va solutiona criza din Ucraina? Kerry se va intalni cu Lavrov, duminica, la Paris

Secretarul de stat american John Kerry se va intalni duminica la Paris cu omologul sau rus Serghei Lavrov, pentru a discuta modalitatile de solutionare a crizei ucrainene, a anuntat sambata Departamentul de.

Criza din Ucraina. Serghei Lavrov: Punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor se apropie

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a apreciat, sambata, ca punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor in privinta crizei ucrainene se apropie, deschizand calea unei posibile initiative comune, relateaza AFP. Punctele noastre de vedere se apropie. Ultima mea intalnire cu secretarul de Stat american John Kerry la Haga si contactele mele cu Germania, Franta si alte tari arata ca se contureaza posibilitatea unei initiative comune care ar putea fi propusa Ucrainei, a declarat seful diplomatiei ruse pentru postul de televiziune rus Vesti, asigurand ca Moscova nu are nicio intentie si niciun interes sa traverseze frontiera cu Ucraina.

Serghei Lavrov: Punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor se apropie.

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a apreciat, sambata, ca punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor in privinta crizei ucrainene se apropie, deschizand calea unei posibile initiative comune. Punctele noastre de vedere se apropie. Ultima mea intalnire cu secretarul de Stat american John Kerry la Haga si contactele mele cu Germania, Franta si alte tari arata ca se contureaza posibilitatea unei initiative comune care ar putea fi propusa Ucrainei, a declarat seful .

John Kerry cere Egiptului sa anuleze sentintele de condamnare pentru cei 529 de simpatizanti ai lui Mohamed Morsi

Secretarul de stat american, John Kerry, a lansat miercuri un apel Egiptului sa anuleze sentintele de condamnare la moarte a 529 de simpatizanti ai presedintelui destituit Mohamed Morsi. Sunt profund tulburat.

John Kerry cere Egiptului sa anuleze condamnarile la moarte

Secretarul de stat american, John Kerry, a lansat miercuri un apel Egiptului sa anuleze sentintele de condamnare la moarte a 529 de simpatizanti ai presedintelui destituit Mohamed Morsi, apreciind ca acestea trimit.

VIDEO Tenorul scotian John Craig Innes concerteaza duminica la Teatrul de Vara Radu Beligan din Bacau

Tenorul John Innes, solist al orchestrei Band of Royal Regiment of Scotland va fi acompaniat in Bacau de Filarmonica Mihail Jora si maestrul Ovidiu Balan. in cadrul aceluiasi spectacol vor concerta si George Cojocarescu, in deschiderea concertului iar in timpul programului propriu-zis va face un duet cu soprana Georgeta Grigore, castigatoare a mai multor concursuri internationale de gen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )