Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criza din Ucraina. Serghei Lavrov: Punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor se apropie

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina. Serghei Lavrov: Punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor se apropie

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a apreciat, sambata, ca punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor in privinta crizei ucrainene se apropie, deschizand calea unei posibile initiative comune, relateaza AFP. Punctele noastre de vedere se apropie. Ultima mea intalnire cu secretarul de Stat american John Kerry la Haga si contactele mele cu Germania, Franta si alte tari arata ca se contureaza posibilitatea unei initiative comune care ar putea fi propusa Ucrainei, a declarat seful diplomatiei ruse pentru postul de televiziune rus Vesti, asigurand ca Moscova nu are nicio intentie si niciun interes sa traverseze frontiera cu Ucraina. continuă pe Hotnews

Serghei Lavrov: Punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor se apropie.

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a apreciat, sambata, ca punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor in privinta crizei ucrainene se apropie, deschizand calea unei posibile initiative comune. Punctele noastre de vedere se apropie. Ultima mea intalnire cu secretarul de Stat american John Kerry la Haga si contactele mele cu Germania, Franta si alte tari arata ca se contureaza posibilitatea unei initiative comune care ar putea fi propusa Ucrainei, a declarat seful .

Putin i-a cerut lui Obama o solutie politica la criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat, vineri seara, cu omologul sau america Barack Obama, despre criza din Ucraina, conform Realitatea. net. Citeste si:Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse Vladimir Putin i-a cerut lui Obama sa-i ofere o solutie politica la situatia din Ucraina. Citeste si: Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Putin si Obama au discutat despre criza din Ucraina si despre Transnistria

Presedintele rus, Vladimir Putin, a discutat la telefon, vineri, cu omologul sau american, Barack Obama, despre criza din Ucraina si despre alte probleme regionale. Cei doi lideri au discutat inclusiv despre.

Se va solutiona criza din Ucraina? Kerry se va intalni cu Lavrov, duminica, la Paris

Secretarul de stat american John Kerry se va intalni duminica la Paris cu omologul sau rus Serghei Lavrov, pentru a discuta modalitatile de solutionare a crizei ucrainene, a anuntat sambata Departamentul de.

Situatia Institutului Cantacuzino si criza din Ucraina, in sedinta CSAT.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit, joi, in sedinta. Pe ordinea de zi se afla aflandu-se evaluarea situatiei internationale prin prisma evenimentelor din Ucraina, dar si disfunctii in activitatea Institutului Cantacuzino cu implicatii in planul securitatii nationale, informeaza Mediafax. Citeste si: Reactii adverse: Ce arata testele vaccinului de la Cantacuzino La sedinta CSAT participa presedintele Traian Basescu, care conduce sedinta, premierul Victor Ponta, ministrii .

NATO va consolida prezenta militara in Europa de Est ca reactie la criza din Ucraina

Alianta Nord-Atlantica va spori prezenta militara in Europa de Est ca reactie la operatiunile Rusiei in Ucraina, anunta presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si secretarul general NATO, Anders Fogh.

Banca Mondiala: Economia Rusiei s-ar putea contracta cu 1,8% in acest an, daca se agraveaza criza din Ucraina

Economia Rusiei s-ar putea contracta cu pana la 1,8% in acest an, in cazul escaladarii conflictului dintre Ucraina si Rusia. Situatia ar putea determina Moscova sa opteze pentru masuri cu efect pe termen .

Economia Rusiei s-ar putea contracta cu 1,8%, daca se agraveaza criza din Ucraina

Economia Rusiei s-ar putea contracta cu pana la 1,8% in acest an, in cazul escaladarii conflictului dintre Ucraina si Rusia, situatie care ar putea determina Moscova sa opteze pentru masuri cu efect pe termen scurt, in locul reformelor necesare, a.

intalnire John Kerry - Serghei Lavrov, duminica, la Paris

Secretarul de Stat american John Kerry se va intalni duminica, la Paris, cu omologul sau rus Serghei Lavrov, pentru a discuta criza din Ucraina, a anuntat sambata Departamentul de Stat american, citat de Agence France Presse.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )