Libnet.ro
UNICEF

15:00

intalnirea dintre conducerea ANAF si premierul Mihai Tudose, la Guvern, s-a incheiat. Conferinta sustinuta de seful Fiscului, anuntata la 16.30, a fost amanata

România Liberă România Liberă,
intalnirea dintre conducerea ANAF si premierul Mihai Tudose, la Guvern, s-a incheiat. Conferinta sustinuta de seful Fiscului, anuntata la 16.30, a fost amanata

00: Presedintele Fiscului va sustine o conferinta de presa la ora 16. 30, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe România Liberă

Surse: Seful ANAF si ministrul Finantelor, convocati de premierul Mihai Tudose, la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre gradul redus al colectarii TVA, au declarat surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose, catre ministrul Sanatatii: Trebuie sa avem si noi in tara o fabrica de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose sustine ca in Romania ar trebui sa existe o fabrica de vaccinuri. Astfel, el i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in cadrul sedintei de Guvern de joi, sa prezinte un plan pentru ca Institutul Cantacuzino sa devina functional.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu ambasadorul Germaniei: Colaborarea economico-militara dintre Romania si compania germana Rheinmetall a fost definita ca proiect strategic

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, arata un comunicat al Guvernului. Potrivit acestuia, cei doi au definit ca proiect strategic prima colaborare economico-militara de anvergura dintre Romania si compania germana Rheinmetall, un proiect complex, cu perspective pentru ambele state. De asemenea, au considerat ca un alt proiect important al Romaniei si Germaniei este relansarea invatamantului dual, ca solutie concreta pentru suplinirea lipsei fortei calificate de munca, resimtita deja de angajatorii germani, dar si de ceilalti angajatori in general.

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu a fost numit sef al DGPI de catre premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a semnat decizia de numirea in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna din cadrul MAI a colonelului Mihai-Cristian Marculescu.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Premierul Mihai Tudose: Trebuie sa avem si noi in tara o fabrica de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, ca trebuie sa existe in Romania o fabrica de vaccinuri, cerandu-i ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa prezinte un plan pentru ca.

Premierul Mihai Tudose l-a primit pe ambasadorul Germaniei, la Palatul Victoria. Cei doi oficiali au discutat despre parteneriatul economic romano-german

Premierul Mihai Tudose l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt. in cadrul intrevederii s-a discutat despre importanta Germaniei in relatiile bilaterale ale Romaniei, atat in plan politic, cat si economic.

Premierul Mihai Tudose, despre neintelegerile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a venit cu precizari privind neintelegerile cu Liviu Dragnea. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca nu este sceptic in privinta programului de guvernare,.

Premierul Mihai Tudose, intrevedere cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, urmeaza sa aiba o intrevedere miercuri cu ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt. intalnirea va avea loc la Palatul Victoria, de la.

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu a fost numit sef al DGPI de catre premierul Mihai Tudose

Premeierul Mihai Tudose a semnat decizia de numirea in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna din cadrul MAI a colonelului Mihai-Cristian Marculescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )