Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se va intampla azi cu Elena Udrea. CLARIFICAREA facuta de procurori. Procesul va incepe la ora 14:00

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla azi cu Elena Udrea. CLARIFICAREA facuta de procurori. Procesul va incepe la ora 14:00

UPDATE:Elena Udrea va fi dusa la inalta Curte, iar procurorii cer arestarea ei preventiva pentru 31 de zile. Procesul incepe la ora 14:00UPDATE: Elena Udrea si-a petrecut noaptea in arestul Politiei. continuă pe Antena3

Ce se va intampla azi cu Elena Udrea. CLARIFICAREA facuta de procurori

Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca procurorii au dispus retinerea Elenei Udrea si ca aceasta va fi prezentata miercuri inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft, afla azi daca va fi arestata preventiv

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore in Dosarul Microsoft si urmeaza sa fie dusa, astazi, de procurori la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), cu solicitare de emitere a mandatului de arestare preventiva. Procurorii DNA o acuza de trafic de influenta si spalare de bani in dosarul Microsoft.

Ce au in comun Elena Udrea si rusii? Nasul, o poveste cu final fericit

Elena Udrea si-a dus azi mana la nas, in momentul in care a fost scoasa incatusata din duba Politiei, langa cladirea Curtii Supreme. Si acum, dincolo de orice s-ar intampla pe lumea asta, unii oameni crapa de curiozitate: care este semnificatia acestui gest?.

Procurori: Elena Udrea primea mita in transe si o impartea cu membri ai Guvernului. Banii murdari au ajuns si in conturile PDL

Elena Udrea ar fi primit 500. 000 de euro, in mai multe transe, pentru rezolvarea problemelor din justitie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. Asa sustin procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a acesteia. Elena Udrea a fost retinuta pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft.

Referat DNA: Traseul mitei incasate de Elena Udrea. PDL, printre beneficiarii banilor murdari

Elena Udrea ar fi primit 500. 000 de euro, in mai multe transe, pentru rezolvarea problemelor din justitie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. Asta sustin procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a acesteia. Elena Udrea a fost retinuta pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft.

UNDE a DORMIT Elena Udrea azi noapte? DETALIUL care o da de gol

Dupa ce seara trecuta, in Parlament, Elena Udrea si-a tot frecat nasul in fata camerelor de luat vederi, pentru a transmite un mesaj de bine unei persoane dragi, astazi, in momentul in care s-a dat jos din.

Elena Udrea a ajuns la DNA, pentru a fi audiata in dosarele Microsoft si Gala Bute

Elena Udrea a venit marti la DNA, dupa ce a fost citata de procurori, in urma avizelor de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP, in dosarele Microsoft si Gala Bute, in care este acuzata de.

Elena Udrea a fost citata la DNA, dupa avizarea retinerii si arestarii sale

Elena Udrea a fost citata de procurori sa se prezinte marti la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a dat avize pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare.

Elena Udrea, dupa ce deputatii au votat cererea de arestare: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul

Elena Udrea a avut o prima reactie pe Facebook dupa ce Camera Deputatilor a aprobat cererea de arestare a sa in dosarul Gala Bute. Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea: Sunt pusa la stalpul infamiei. Favorita lui Basescu, la mana parlamentarilor

UPDATE- Deputatul Elena Udrea se apara in fata Parlamentului. Sunt astazi in fata dumneavostra sa vorbesc despre ceea ce se intampla in Romania. Despre lucruri importante precum democratie, libertate si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )