Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce se intampla in corp daca mananci grasime. Mihaela Bilic a spus secretul acestui aliment evitat de romani

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corp daca mananci grasime. Mihaela Bilic a spus secretul acestui aliment evitat de romani

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Mihaela Bilic ne spune daca alimentatia afecteaza comportamentul. Potrivit nutritionistului, specialistii in neurostiinte afirma acest lucru. Ce se intampla in corp daca mananci grasime Mihaela Bilic spune ca daca dam la o parte apa din creierul uman, ramane o structura formata din peste 90% grasime. Potrivit nutritionistului, nu . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca mananci struguri in fiecare zi. Schimbarile care se produc in corp

Poate nu multi stiu, dar strugurii aduc schimbari benefice in corpul tau, daca ii consumi zilnic. Ce se intampla daca mananci aceste fructe in fiecare zi si cum iti ajuta organismul? Ce se intampla in trupul tau daca mananci zilnic struguri? Strugurii sunt din ce in ce mai putin consumati de romani dupa primele saptamani .

Alimentele interzise in perioada Postului. Ce a transmis Mihaela Bilic, este foarte clar acum

Alimentele interzise in perioada Postului Craciunului au fost enumerate de nutritionistul Mihaela Bilic. in Postul Craciunului 2020, mai mult ca in oricand, in contextul epidemiei de coronavirus, este foarte important ce mancam, astfel incat sa nu avem nevoie de medic, dar si sa ne intarim organismul. Mihaela Bilic, despre alimentele ce nu trebuie consumate in .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci oua zilnic. Romani, mare atentie

Din ce in ce mai multi romani ajung la medic cu probleme de sanatate cauzate, in mare parte, de regimul alimentar nesanatos. Doctorii explica ce se intampla in corpul tau daca mananci oua zilnic. Mananci oua zilnic?! Iata ce spun medicii Statistic vorbind, romanii sunt mari consumatori de oua. Desi este un aliment benefic pentru .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci avocado zilnic. E aur curat pentru sanatate

Probabil ati auzit despre avocado ca este un superaliment si cat de bun este pentru sanatate. Acest lucru este adevarat, avocado este foarte sanatos. Iata sapte motive pentru care ar trebui sa luati in considerare consumul acestui fruct in fiecare zi. Ce se intampla in corpul tau daca mananci avocado zilnic. E aur curat pentru .

Cea mai simpla solutie pentru a manca mai putin: Mihaela Bilic: Este cea mai sigura metoda!

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, este de parere ca solutia pentru a manca mai putin este de a folosi farfurii mici, nu platouri.

Acestea sunt alimentele de care trebuie sa va feriti in Postul Craciunului! Mihaela Bilic: Asta nu e beneficiu pentru organism

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, spune ca, avand in vedere ca a inceput deja postul Craciunului, romanii ar trebui sa fie atenti la ce mananca si sa se fereasca, atat cat pot, de o serie de alimente care fac mai mult rau decat bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )