Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai simpla solutie pentru a manca mai putin: Mihaela Bilic: Este cea mai sigura metoda!

Antena3 Antena3,
Cea mai simpla solutie pentru a manca mai putin: Mihaela Bilic: Este cea mai sigura metoda!

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, este de parere ca solutia pentru a manca mai putin este de a folosi farfurii mici, nu platouri. continuă pe Antena3

Cea mai simpla dieta cu varza murata. Cum slabesti in timp record

N-ai fi crezut, dar varza murata nu e numai pentru pofticiosi si asortata alaturi de mancaruri grele, ci si de unele care te ajuta sa slabesti. Care e dieta cu varza fermentata iubita de romani si cum functioneaza aceasta? Iata ce program alimentar trebuie sa respecti in cele 3 zile in care o tii! Dieta .

Cea mai buna varza murata calita. Reteta este foarte simpla, la indemana tuturor

Varza calita este una dintre cele mai cunoscute retete traditionale romanesti. Ea poate fi o reteta complet vegetariana, dar poate fi gatita si cu carne de porc sau carnati. De asemenea, exista si doua moduri in care o poti prepara, cu varza proaspata sau murata. Reteta de varza calita varianta cu varza murata Ingrediente .

Cea mai buna varza murata la butoi. Ingredientul secret pe care-l stiu gospodinele, e atat de simplu

Alimentele fermentate au o istorie indelungata in multe culturi, varza murata fiind unul dintre cele mai cunoscute exemple de feluri de preparate traditionale fermentate. Reteta pentru cea mai buna varza murata la butoi. Reteta varza murata la butoi Desi sauerkraut varza murata) este un cuvant german, felul de mancare nu a provenit din Germania. El .

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Document: Romania Salariu de 1.000 euro pe luna, cea mai mare crestere economica din UE si alte planuri PNL

PNL a publicat promisiunile electorale pentru perioada 2020-2024. in Programul de Guvernare, actualul partid de guvernamant propune electpratului marea cu sarea. PNL promite majorarea salariului mediu net cu 50%, crestere economica de 6% la nivelul lui 2024 si atragerea a circa 90 de miliarde de euro din fonduri europene. PNL, promisiuni mari in oferta electorala .

Ce a facut Tiberiu Argint cand Andreea Balan i-a transmis cea mai proasta veste. Este incredibil

Tiberiu Argint este de partea Andreei Balan chiar si dup ce aceasta l-a anuntat ca nu mai poate face copii. Andreea Balan i-a spus iubitului sau detaliul foarte important, iar aceasta ar fi inteles situatia artistei si este pentru a ramane langa ea, indiferent de situatie. Cum a primit Tiberiu Vestea ca Andreea Balan nu .

Programul de guvernare al PNL: Cea mai mare crestere economica din UE in urmatorii 4 ani. Cresterea cu 50% a salariului mediu net si cu 46% a pensiei

PNL promite, in Programul de guvernare pentru perioada 2021 2024, cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana si majorarea PIB cu peste 450 de miliarde de lei. Salariul mediu net va creste cu 50% pana la finalul perioadei, iar pensia cu 46%. De asemenea, PNL isi propune finalizarea a 970 de kilometri de autostrada si drum expres.

Dana Budeanu va ramane fara cuvinte. Ce raspuns i-a dat Teo Trandafir, este cea mai mare surpriza

Dana Budeanu va ramane muta dupa ce va afla ce replica i-a dat Teo Trandafir dupa ce prima a facut misto de vestimentatia celei de-a doua. Teo Trandafir a fost provocata de colega ei de televiziune, Denise Rifai, sa povesteasca despre pasiunea sa pentru bijuterii, dar si despre cele ce a spus Dana Budeanu despre .

Bitcoin a ajuns la cea mai mare valoare din istorie. Cat costa acum moneda

Pentru multa lume Bitcoin a devenit moneda de schimb, lasand la o parte moneda traditionala. Bitcoin a avut un istoric de tranzactionare foarte volatil de cand a fost creat pentru prima data in 2009. Criptomoneda digitala a cunoscut o multime de actiuni in viata sa destul de scurta. Bitcoin s-a tranzactionat initial pentru aproape nimic.

China va deveni cea mai mare piata pentru bunurile de lux pana in 2025

Vanzarile de produse personale de lux vor scadea cu 23% in acest an din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind primul declin de dupa 2009 si totodata cea mai mare scadere inregistrata vreodata, a anuntat miercuri firma de consultanta Bain Company, citata de Reuters si CNBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )