Libnet.ro
UNICEF

23:00

Acestea sunt alimentele de care trebuie sa va feriti in Postul Craciunului! Mihaela Bilic: Asta nu e beneficiu pentru organism

Antena3 Antena3,
Acestea sunt alimentele de care trebuie sa va feriti in Postul Craciunului! Mihaela Bilic: Asta nu e beneficiu pentru organism

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, spune ca, avand in vedere ca a inceput deja postul Craciunului, romanii ar trebui sa fie atenti la ce mananca si sa se fereasca, atat cat pot, de o serie de alimente care fac mai mult rau decat bine. continuă pe Antena3

Tii post in pandemie? Astea sunt alimentele pe care nu trebuie sa le consumi, de fapt

Daca te-ai hotarat sa tii post in pandemie, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele pe care trebuie sa le consumi, de fapt. Medicul nutritionist Mihaela Bilic iti explica tot ce trebuie sa stii despre mancatul sanatos in postul Craciunului. De ce alimente trebuie sa ne ferim in post Duminica, 15 noiembrie, a inceput postul .

Lasata Secului pentru Postul Craciunului. Cum aduci norocul in casa ta. Trebuie neaparat sa faci asta azi

Pentru ca pe data de 14 noiembrie credinciosii ortodocsi sarbatoresc Lasatul Secului pentru Postul Craciunului sau Postul Nasterii Domnului, romanii se pregatesc pe toate planurile pentru a intampina Craciunul. in timp ce preotii indeamna la cumpatare, nu doar la mancare, perioada de lumina, impacare si de bucurie in care intram vine si cu multe dorinte; .

Intram in postul Craciunului. Ce sunt indemnati oameniisa faca si ce e interzis

Credinciosii intra pe 15 noiembrie in Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastelui care se incheie in 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este ajunul Nasterii Domnului.

Azi a inceput postul Craciunului. Cand vor fi dezlegarile la peste

Duminica,15 noiembrie, incepe Postul Craciunului, care se va termina dupa 40 de zile, in data de 24 decembrie. in tot acest timp, crestinii nu consuma carne sau alte produse de origine animala, iar mi.

Postul Craciunului 2020. Ce nu ai voie sa mananci pana in 25 decembrie

Postul Craciunului incepe duminica, 15 noiembrie, si se va termina dupa 40 de zile, in data de 25 decembrie. in acesta perioada, crestinii nu au voie sa consume anumite alimente. Postul Nasterii Mantuitor.

Lasata Secului pentru Postul Craciunului. Ce este bine si ce nu este bine sa faci in aceasta zi

Joi, 14 noiembrie, se lasa sec pentru Postul Craciunului sau Postul Nasterii Domnului. Conform randuielilorbisericesti, se lasa sec in seara zilei de 14 noiembrie, insa, daca aceasta data cade.

Alimentele care te scapa de atacuri de panica si anxietate. Romanii habar nu au de ele

Anxietatea si atacurile de panica sunt problemele omului modern. Exista anumite situatii din rutina cotidiana care pot provoca teama sau neliniste in organismul tau, dar nu trebuie sa te ingrijorezi, caci ele vor trece, cu ajutorul unui medic, fara sa te afecteze prea tare. Gestionarea situatiei este dificila, iar adunarea controlului atunci cand simti ca .

Alimentele care iti distrug stomacul. Milioane de romani le consuma, desi sunt interzise pe nemancate

Plecam in graba, luam micul dejun din mers, iar la obiceiurile daunatoare sanatatii noastre se adauga si alimentele pe care alegem sa le mancam pe stomacul gol, caci si legat de acest aspect exista reguli stricte. Iaurtul, o cana de cafea si un pahar de suc de portocale sunt doar trei dintre alimentele pe care .

Gabriel Oprea, mesaj dupa incendiul de la Piatra-Neamt: Este un moment dureros in care trebuie sa fim solidari cu cei care traiesc aceasta mare suferinta

Fostul ministru, Gabriel Oprea a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile inoliate, ale victimelor incendiului de la Piatra Neamt: Transmitem condoleante familiilor celor care, din pacate, si-au.

Medicul Radu Tincu explica de ce incendiile se propaga mai rapid in sectiile ATI: Sunt spatii care au o anumita vulnerabilitate (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a precizat, in timpul emisiunii Dosar de politician, care sunt motivele pentru care un incendiu se propaga mult mai repede intr-o sectie de ATI, dar si faptul ca aparatura medicala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )