Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ce se intampla cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul de schi. Ce ascunde, de fapt, sotia pilotului

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul de schi. Ce ascunde, de fapt, sotia pilotului

Sotia lui Michael Schumacher este criticata de fostul manager al pilotului german de Formula 1 pentru decizia de a nu lasa pe nimeni sa il viziteze. Willi Webber este de parere ca starea de sanatate a fostului mare campion mondial ar putea fi diferita de ceea ce sustine Corinna Schumacher, cea care i-a fost alaturi . continuă pe Playtech

Tragedia momentului! Sotia lui Michael Schumacher a facut anuntul teribil! S-a intamplat la sase ani de la accidentul de schi

Dezvaluiri incendiare in lumea sportului. Corina Schumacher, sotia multiplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a negat acuzatiile potrivit carora ascunde adevarul in privinta starii de.

Sotia lui Michael Schumacher a anuntat ce se intampla acum cu fostul pilot de Formula 1. Este dorinta lui!

Fanii lui Michael Schumacher si-au dorit sa afle detalii despre starea de sanatate a fostului mare campion mondial de Formula 1, insa informatiile oferite de familia pilotului nu i-au multumit tot timpul. Sotia lui, Corinna, cea care i-a fost alaturi dupa accidentul de schi suferit in anul 2013, a declarat ca vestile au fost putine .

Sotia lui Michael Schumacher rupe tacerea. Ce se intampla acum cu fostul campion mondial de Formula 1

Corina Schumacher, sotia multiplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a dezmintit acuzatiile potrivit caruia ar ascunde adevarul in privinta starii de sanatate a sotului. Michael se afla.

Wilhelm Weber, fost impresar al lui Michael Schumacher: Sotia lui nu permite sa aflu cum se simte

Interviul acordat de Corinna Schumacher, sotia lui Michael Schumacher, a nascut un nou scandal. Corinna a spus, pentru revista She, ca Michael este cel care nu vrea sa mai apara in public, chiar daca starea lui s-a imbunatatit.

Fostul manager al lui Michael Schumacher: Povestea lui nu se poate termina asa

Wilhelm Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, o acuza pe sotia acestuia, Corinna, ca nu spune adevarul despre starea marelui campion de Formula 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )