Libnet.ro
UNICEF

15:01

Se intampla in Romania. Din cauza unei greseli medicale, un tanar a iesit din operatie fara 14 dinti

Adevărul Adevărul,
Se intampla in Romania. Din cauza unei greseli medicale, un tanar a iesit din operatie fara 14 dinti

Un medic de la Spitalul Coltea din Capitala este cercetat penal, dupa ce a fost acuzat de un tanar ca i-a scos 14 dinti in timpul unei operatii de sinuzita. continuă pe Adevărul

Doua treimi dintre cursele aeriene ale companiei Luftansa vor fi anulate vineri din cauza unei greve a angajatilor

Principala companie aeriana germana, Lufthansa, a anuntat anularea a doua treimi dintre zborurile de vineri din cauza unei greve de 24 de ore a personalului navigant de pe aeronavele comerciale, care solicita o crestere salariala.

Opel recheama in service sapte Zafira vandute in Romania din cauza unor posibile probleme cu plansa de bord

Opel recheama in service sapte exemplare Zafira comercializate in Romania, fabricate in 2012, din pricina unor posibile probleme cu plansa de bord, care poate reactiona necorespunzator in cazul unui accident ce presupune declansarea airbag-ului pentru pasagerul din dreapta-fata.

Citigroup: Forintul s-ar putea deprecia din cauza intarzierii imprumutului de la FMI si UE

Forintul, a doua cea mai performanta moneda nationala fata de euro din lume anul acesta, s-ar putea deprecia deoarece Ungaria se confrunta cu intarzieri in discutiile pentru un imprumut de la FMI si UE, au anuntat ieri analistii Citigroup Inc, transmite Agerpres.

Tensiuni in USL din cauza impartirii candidaturilor la parlamentare/ De ce PSD vrea mai multe locuri decat PNL si nu crede in UNPR

In interiorul PSD mocnesc nemultumirile generate de viitoarea repartizare a candidaturilor la alegerile parlamentare. Pesedistii declara oficial ca vor respecta paritatea din protocolul USL, insa neoficial parlamentarii si liderii din teritoriu inghit cu noduri egalitatea de mandate cu PNL. Surse din interiorul PSD au declarat pentru Hotnews. ro ca unii lideri pun in discutie loialitatea UNPR-ului, recent intrat in PSD. Pesedistii asteapta explicatii de la conducerea PSD la sedinta Comitetului Executiv programata pentru saptamana viitoare. Sursele Hotnews. ro sustin ca liderii PSD se gandesc la varianta de a organiza sedinta CEX in afara Bucurestiului departe de ochii presei.

Ambasada SUA din Bruxelles, evacuata din cauza a doua vehicule suspecte

Ambasada Statelor Unite din Bruxelles si alte cladiri din apropiere au fost evacuate pentru o ora, miercuri dupa-amiaza, din cauza a doua vehicule suspecte, informeaza NBC News. Vehiculele suspecte, in care se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )