Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon: Nu mai renunt! incerc mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa lupt pana la capat

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

Simona Halep, calificare in sferturi de finala la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313 WTA).

Simona Halep, calificata in premiera in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Simona Halep, calificata in premiera in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina.

Salt spectaculos pentru Simona Halep in clasamentul WTA

Calificarea in finala de la Wimbledon aduce pentru Simona Halep si o urcare semnificativa in ierarhia mondiala.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Simona Halep: Nu conteaza cine va fi adversara din finala

Simona Halep a reusit, joi, sa ajunga in ultimul act de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta reusita de vreo sportiva din Romania pe iarba londoneza. Fericita dupa calificarea in finala, Halep a precizat ca nu o intereseaza pe cine va intalni in meciul pentru cucerirea trofeului de la All England Club va juca cu Serena Williams - a trecut de Barbora Strycova).

Simona Halep S-A CALIFICAT pentru PRIMA DATA in FINALA de la Wimbledon! A fost cel mai bun meci pe iarba, din cariera!

Simona Halep 7 WTA) a ajuns, joi, in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in sferturi dejucatoarea ucraeniana,Elina Svitolina 8 WTA) cu 6-1 si 6-3. Anterior, Simona Halep a trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )