Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce se intampla cu tinerii din Cluj care au batut cu bestialitate un baiat de 18 ani

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu tinerii din Cluj care au batut cu bestialitate un baiat de 18 ani

Judecatorii clujeni i-au audiat pe cei doi tineri de 17 ani, care si-au batut cu bestialitate un prieten. Magistrati de la Tribunalul Cluj nu s-au lasat induplecati de promisiunile celor doi tineri ca se. continuă pe Antena3

O sa te omor, habar nu ai cine sunt: Prietena celor doi batausi de la Cluj, care a filmat intreaga scena, primeste amenintari pe retelele de socializare (FOTO)

Imagini socante desprinse parca dintr-o runda a unui meci de box au ajuns, luni, pe Internet. Mai multi tineri din Cluj au batut cu bestialitate un adolescent de 18 ani. Cei doi tineri care au batut cu.

Doi elevi din Cluj, retinuti dupa ce au batut un tanar

Doi elevi au fost retinuti de politisti, marti, dupa ce au batut un tanar de 18 ani pe o strada din Cluj-Napoca, agresorii urmand sa fie prezentati procurorilor cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor, relateaza Agerpres.

Cei doi tineri care au batut cu pumnii si cu picioarele un alt tanar pe o strada din Cluj-Napoca, retinuti

Cei doi tineri care au batut cu pumnii si cu picioarele un alt tanar pe o strada din municipiul Cluj-Napoca, scena fiind filmata si postata de internet, au fost retinuti de politisti, pentru loviri sau alte violente, informeaza News. ro.

Inconstienta periculoasa: Un sofer din Cluj a fost filmat in timp ce transporta copii intr-un portbagaj (VIDEO)

Inconstienta extrema pe o sosea din tara. Un sofer isi ducea copiii in portbagaj spre uimirea celorlalti conducatori auto. La un moment dat masina cu numere de Cluj a intrat pe un drum secundar,.

Radu Banciu: Botswana este tara din lume care investeste cel mai mult in invatamant. Atentie pentru politicieni de unde ar putea sa vina modelul in Romania! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statul african Botswana care, sustine acesta, ar putea fi un model pentru tara noastra. Boswana este este.

Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor

Cercetatori din New Jersey afirma, luni, ca au depistat in SUA probabil prima tulpina de bacterie E. Coli rezistenta la doua tipuri de antibiotice considerate in prezent drept ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor, scrie Reuters.

Fabrica de tricotaje din Titu care produce haine pentru Prada, Valentino si Moncler

Dupa Revolutie, un om de afaceri italian venea in Romania si punea bazele unui business de tricotaje, Tricottex. Afacerea avea sa mearga cativa ani, pentru ca apoi sa ia nastere Paola Confectii, fabrica din Titu, unde in prezent lucreaza peste 400 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )