Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Banciu: Botswana este tara din lume care investeste cel mai mult in invatamant. Atentie pentru politicieni de unde ar putea sa vina modelul in Romania! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Botswana este tara din lume care investeste cel mai mult in invatamant. Atentie pentru politicieni de unde ar putea sa vina modelul in Romania! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statul african Botswana care, sustine acesta, ar putea fi un model pentru tara noastra. Boswana este este. continuă pe B1

Cea mai bogata tara din lume se prabuseste din cauza scaderii pretului petrolului si introduce taxe fara precedent

Guvernul din Qatar va introduce o noua taxa pentru pasagerii care trec prin aeroportul din Doha, in conditiile in care emiratul cauta noi surse de venit pe fondul scaderii pretului petrolului, informeaza.

Radu Banciu: Cand merge la Berlin, Klaus Iohannis nu se intalneste cu nimeni acolo. in Germania nu-l cunoaste nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile externe ale presedintelui Klaus Iohannis, in contextul controverselor legate de destinatia de.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria. Piesa a fost reactualizata prin.

Klaus Iohannis s-a intors in tara din concediu. Desi s-a zis ca a plecat in Germania, surpriza. in ce statiunea celebra a fost, de fapt, presedintele (VIDEO)

Alerta la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis s-a intors in tara din concediu. Desi presedintia sustinea ca seful statului a fost intr-o vizita privata in Germania, surpriza.

Ce se intampla cu tinerii din Cluj care au batut cu bestialitate un baiat de 18 ani

Judecatorii clujeni i-au audiat pe cei doi tineri de 17 ani, care si-au batut cu bestialitate un prieten. Magistrati de la Tribunalul Cluj nu s-au lasat induplecati de promisiunile celor doi tineri ca se.

Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor

Cercetatori din New Jersey afirma, luni, ca au depistat in SUA probabil prima tulpina de bacterie E. Coli rezistenta la doua tipuri de antibiotice considerate in prezent drept ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor, scrie Reuters.

Fabrica de tricotaje din Titu care produce haine pentru Prada, Valentino si Moncler

Dupa Revolutie, un om de afaceri italian venea in Romania si punea bazele unui business de tricotaje, Tricottex. Afacerea avea sa mearga cativa ani, pentru ca apoi sa ia nastere Paola Confectii, fabrica din Titu, unde in prezent lucreaza peste 400 de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )