Libnet.ro
UNICEF

09:30

Intarzieri record la CFR din cauza grevei spontane - Unele trenuri au stationat si 12 ore in gari

Hotnews Hotnews,
 Intarzieri record la CFR din cauza grevei spontane - Unele trenuri au stationat si 12 ore in gari

Efectele grevei spontane declansata in aceasta dimineata la CFR Infrastructura se mai vad inca, unele trenuri internatonale de la Budapesta si Viena stationand 10-12 ore in gari. Mai multe trenuri spre Ardeal au fost anulate, iar in aceasta noapte se anunta greva mecanicilor, astfel ca cei care aveau de gand sa calatoreasca cu trenul in perioada urmatoare ar trebui sa gaseasca alta solutie. continuă pe Hotnews

VIDEO Gari blocate si revolta printre calatori, din cauza grevei spontane a CFR-istilor

Revolta printre calatorii care au avut programate miercuri dimineata plecari cu trenul din garile tarii. Greva CFR-istilor le-a dat peste cap toate planurile. Unii au ratat legaturi cu alte garnituri, altii au pierdut programari la medic, pentru ca de la ora 7 dimineata nici macar casierele nu mai lucreaza. in toata tara, peste 155 de trenuri sunt oprite in gari, ca urmare a protestului declansat de o parte din angajatii CFR.

12 trenuri care tranziteaza judetul Galati au avut intarzieri de pana la trei ore din cauza grevei lucratorilor CFR

Din cauza protestului spontan al lucratorilor de la departamentele Miscare si Comercial din cadrul CFR Galati, in aceasta dimineata au fost patru trenuri care nu au plecat la timp din statia CFR Galati, la care s-au mai adaugat alte opt, aflate in statiile Barbosi si Tecuci. Dupa cateva ore, la ora 11. 00, circulatia feroviara dinspre Galati a fost reluata in mod normal.

Carantina la Spitalul de Urgenta Targu-Jiu din cauza epidemiei de rujeola. Aceeasi situatie este valabila si la Pediatria de la Targu-Carbunesti

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu a instaurat carantina pe sectiile de Boli Infectioase si Pediatrie, decizia fiind luata din cauza numarului mare de cazuri de rujeola, a declarat miercuri, presei, purtatorul de cuvant al institutiei, medicul Costinel Popescu.

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimeaza ca Guvernul Grindeanu va cadea in trei luni, din cauza nemultumirilor din interiorul coalitiei de guvernare.

GALERIE FOTO. Haos in Gara de Nord, in urma grevei spontane a ceferistilor: Pentru un drum de o ora, un student din Titu a stat in gara cinci ore l REPORTAJ

Protestul spontan al sindicalistilor din Caile Ferate Romane CFR) a paralizat transportul din tara. La Gara de Nord din Bucuresti, sute de oameni au luat cu asalt casele de bilete, cerand explicatii pentru intarzierile de sute de minute. Un student din Titu, care pana acasa ar fi facut o ora, astepta de cinci ore in gara.

Deputatul Catalin Radulescu s-a autosuspendat din PSD din cauza scandalului mediatic

Deputatul Catalin Radulescu s-a autosuspendat din PSD, din cauza scandalului mediatic si a presiunilor mediatice provocate de declaratiile sale, afirmand ca a fost gresit inteles, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )