Libnet.ro
UNICEF

21:45

Inteligenta Artificiala o constanta in planurile de business ale multor companii

Antena3 Antena3,
Inteligenta Artificiala o constanta in planurile de business ale multor companii

Transformarea digitala este o realitate pe care nu o putem nega. De la telefoane si computere tot mai inteligente si mai performante, la administratii si servicii publice digitalizate si chiar pana la masini electrice, si in curand si autonome, aproape totul in jurul nostru se intampla astazi cu ajutorul tehnologiei si al inteligentei artificiale AI). continuă pe Antena3

Inteligenta Artificiala - o constanta in planurile de business ale multor companii

Transformarea digitala este o realitate pe care nu o putem nega. De la telefoane si computere tot mai inteligente si mai performante, la administratii si servicii publice digitalizate si chiar pana la masini electrice, si in curand si autonome, aproape totul in jurul nostru se intampla astazi cu ajutorul tehnologiei si al inteligentei artificiale AI).

Inteligenta artificiala, sursa de discriminare

Conflictul om - robot nu mai e privit doar ca un subiect de carte, ci devine obiectul unor legi clare. Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa isi consolideze legislatia pentru a proteja drepturile fundamentale ale cetatenilor in raport cu inteligenta artificiala, in conditiile in care aceasta ar putea fi sursa unor erori si discriminari, arata un raport.

O noua strategie de securitate cibernetica a UE: Reducerea expunerii fata de furnizorii 5G cu grad ridicat de risc, un scut bazat pe Inteligenta Artificiala si rolul centrului de la Bucuresti

Comisia Europeana a propus miercuri lansarea la nivelul intregii UE a unei retele de centre de operatiuni de securitate, bazata pe inteligenta artificiala IA), care sa constituie un adevarat scut de securitate cibernetica capabil sa detecteze semnele unui atac cibernetic suficient de devreme si sa permita luarea de actiuni proactive inainte de producerea unor daune. Aceasta este doar una dintre masurile propuse in noua strategie de securitate cibernetica a UE. Vezi in articol propunerile legate de securitatea 5G si rolul pe care-l va juca noul centru de securitate cibernetica care se va deschide la Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )